Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Hagi gider tugay sezon sonuna kadar takimin basina gecerse(ilerleme olursa Takimda kalsin)ayhan ,Mustafa ,sezgin,zan,kewell,Ufuk,Zapata yolanip yerlerini genclere birakilirsa...Buna ben benzer seyler olursa bugün Cok sevinirim

peki sezgincik?

eğer bu yönetim bişey yapmazsa bakalım uA ne yapacak.. dün akşam tehdit etmişti oğuz atay bakalım sözünde duracaklarmı

Dün gece istifaya davet eden uA neden şimdi Floryadada aynı işi yapmamakta?

az önce bir arkadasla konustum, kendisi istanbul da kaliyor, daha dogrusu Florya'da. Az önce tesislerin önüne gitmis, kimse yokmus taraftar olarak,2-3 kez yönetim aleyhine bagirmis sonra güvenlik gelip uzaklasmasini söylemis, böyle taraftarimiz var iste, kimseden cit cikmiyor,yazik.

Koskoca Galatasaray kulübünün yönetim kurulu 5 kişiden mi oluşuyor :)

Zapata

Kewell

Gökhan Zan

Ayhan Akman

Barış Özbek

Lorik Cana

Bogdan Stancu(sene sonuna kadar böyle oynarsa)

Serkan Kurtuluş

Aykut Erçetin

Hakan Balta

İnsua

Kazım Kazım

Pino

direk gönderilmeli.Yabancılardan sakatlıklardından bıktırsa dahi kaliteli olan Baros ile eğer anlaşılabilirse Lucas Neill kalmalı.Bir de tabi yedek olarak da olsa Culio.

Hagi gönderilemli.Ama EN ÖENMLİSİ BU HAMLELERİ BU YÖNETİM YAPMASIN,YAPAMAZ ÇÜNKÜ.ONLAR İSTİFA ETMELİ.

Toplantı sonucu: Hagi'nin yardımcılığına getirdiğimiz Tugay Kerimoğlu'nun takım düzenine ve ahlakına aykırı davranışları nedeniyle görevine son verilmiştir.

Böyle absürt bişey bekliyorum..

var yaaa o kadar absürt şeylerr oluyorki bu söyledğin zor değill yaniii :)

bence ışın çelebi gider- baros- tugay paf takımına- culio,yekta ve çağlar satılık listesine. hagi floryanın patronu- adnan sezgin 2. başkan olurrr...

yahuu toplantı yapılıyor ama kimsenin bir net fikri olmadan toplanıyorlarr.. öyle kararlar alacaksın ki kestiğin parmak acıtmayacak....

toplantıdan gelen ilk duyumlarrr

sabri kadro dışı olacakmışş :)

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Oyuncular yerinde oynayacakmış..

:D

Dün oynanan oyundan memnunlardır..Sene sonuna kadar böle devam etme kararı alırlar.. :)

az önce bir arkadasla konustum, kendisi istanbul da kaliyor, daha dogrusu Florya'da. Az önce tesislerin önüne gitmis, kimse yokmus taraftar olarak,2-3 kez yönetim aleyhine bagirmis sonra güvenlik gelip uzaklasmasini söylemis, böyle taraftarimiz var iste, kimseden cit cikmiyor,yazik.

Dün gece burada bir arkadaş uA'ya inanmayın kendilerini kurtarmaya çalışıyo diye ama bana pek inandırıcı gelmemişti.Bu sessizlik benide böyle düşündürüyo,çünkü bu adamların artık istenmediklerini her yerde göstermemiz lazım,stadda 2 dakika bağırmakla 2 senedir hiç bişi olmuyo.

Acaba basina nezaman aciklarlar toplantida ne konusuldu?!

Geri
Üst Alt