Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Son Dakika | Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

polatı geçtim ulan bu adnan sezgin de hiç mi şeref haysiyet yok onun yerinde kim olsa 2 yık önce çekip gitmişti..polat istifasını kabul etmiyormuşmuş, gitmek isteyen adam çekip gider kimse tutamaz...

Polat istifasını kabul etmiyormuş diyolar.O zaman Üstünelin istifasını ne den kabul etti?ya da kabul etmek zorunda kaldı.

Çünkü Haldun Üstünel karakterli adamdı.Bunlar gibi karaktersiz değildi..

Biliyorum ki,o uzaklardan Galatasaray'ı izliyor.Üzülüyordur mutlaka,ama eksikliğinin de hissedilmesine seviniyodur...

Polat istifasını kabul etmiyormuş diyolar.O zaman Üstünelin istifasını ne den kabul etti?ya da kabul etmek zorunda kaldı.

Çünkü Haldun Üstünel karakterli adamdı.Bunlar gibi karaktersiz değildi..

Biliyorum ki,o uzaklardan Galatasaray'ı izliyor.Üzülüyordur mutlaka,ama eksikliğinin de hissedilmesine seviniyodur...

demekki üstünel yapılan yanlışlıkları ozamandan gördü ve gitti... bu hatanın içinde yer almak istemedi

Emin olun ŞU ANDA İÇERİDE TOPLANANLAR BİLE NE KARAR ALACAKLARINI BİLMİYORDUR.Çünkü bu adamların tek planları plansızlık.

Büyük ihtimal Sezgin gider.Hagi'nin sezon sonu ayrılacağı açıklanır.Bir ihtimal 1-2 kadro dışı oyuncu olur.

Bu yönetim gittikten sonra altından çok pis şeyler çıkacak ,işte buna çok eminim. Kalmalrını isteyen 1 kişi bile yokken üstelik kendi yönetimindekilerde dahil,halen devam etmekteki ısrarları ne anlama geliyor çok açık ama ispatını yapamadıktan sonra yazmanın bir anlamı yok.

Biliyoruz ama ispat edemiyoruz.

Bu yönetim kesinlikle ibra edilmemeli.İbra etmek ihanetin en büyüğüdür.

Bir lafımda çok sevgili UA yöneticileri ve yandaşlarına;

Bu durumdan daha iyi durumdaki Canaydın yönetimini protesto etmek için su kıtlığına yol açan neredeyse stadı yıkacak kadar etkili protestoda bulunanlar şimdi neredeler.Bunun adı satılmışlıktır benim lügatımda.Aksini ispat eden varsa beri gelsin.Sakın çıkıpta bunun adına duruş demeyin.

İnatla o koltuk sevdandan vazgeçmiyorsan Sayın Başkan, bizde inatla bunun altında çok kötü şeyler ararız.

Ben de bu toplantının altında kötü şeyler yattığını düşünüyorum. Napıyorlar acep? :asd:

Emin olun ŞU ANDA İÇERİDE TOPLANANLAR BİLE NE KARAR ALACAKLARINI BİLMİYORDUR.Çünkü bu adamların tek planları plansızlık.

Büyük ihtimal Sezgin gider.Hagi'nin sezon sonu ayrılacağı açıklanır.Bir ihtimal 1-2 kadro dışı oyuncu olur.

hiç bişey olmaz- yönetim kurulu son günlerde yaşanan olaylara karşı dimdik ayakta duracaktır denii çıkılır. hep böyleler adam gibi karar almadılar hiçç... korkak davrancaklar ne yapcazz diyeee

şampiyonluğa koşan bir a2 takımımız var.neden oynatmıyorsun?cumhur,anıl,cem oynayamazmı bu takımda allah aşkına?ne işe yararsnız siz?

Adnan Polat'ın gitmesi yetmez,üyelikten ihraç edilmelidir.

Ben de bu toplantının altında kötü şeyler yattığını düşünüyorum. Napıyorlar acep? :asd:

Muhtemelen 1-2 kelle alıp kendini kurtarma çabasında olacaktır Başkan.

ya hic olmazsa 5 kisi gitsin camdan istifa edin diye bagirsin falan

yeter be

ne tepkisiz adamlarmisiz

Toplanti ne zaman sonlanir ve bi basin aciklamasi yapilacakmi ?

fikir dediğin böyle kaddarca olmalı... :) başkanlıktan istifa etsin tamam da sen vur dedik öldürdün yaniii :)

Adnan Polat'ın bu yaptıkları, Galatasaray'ı koruma kanunu olsa hainlikten yargılanmayı gerektirir.

Daha fazla nefret uyandırmadan git!

Muhtemelen 1-2 kelle alıp kendini kurtarma çabasında olacaktır Başkan.

bence onu bile yapamaz pısırık centilmen başkan... zaten onun pısırıklığı korkaklığı yüzünden bu haldeyiz.. başkan gerektiğinde yumruğu masaya vurmayı kelle almayı bilmeli

Hagi gider tugay sezon sonuna kadar takimin basina gecerse(ilerleme olursa Takimda kalsin)ayhan ,Mustafa ,sezgin,zan,kewell,Ufuk,Zapata yolanip yerlerini genclere birakilirsa...Buna ben benzer seyler olursa bugün Cok sevinirim

ya hic olmazsa 5 kisi gitsin camdan istifa edin diye bagirsin falan

yeter be

ne tepkisiz adamlarmisiz

35 bin kişi bağırdı olmadıı daha.. :) vallah bu toplantı yemekti-şuydu buydu derken 7 gibi biter.

karar belli

1- ya devam edecekler herşeyiyle

2- ya hagi-sezgin gönderip tugayla devam edecekler. gelecek yılın çalısmasınıda mali kuruldan sonra başlayacaklar--- sezon başlarken hala transfer kimi etceezle geçer yazz...

3- istifa ederler bu daaa olması imkansız. ben olsam bende etmem önün kendini kurtracak bir sezon daha var...

Dün gece istifaya davet eden uA neden şimdi Floryadada aynı işi yapmamakta?

Toplantı sonucu: Hagi'nin yardımcılığına getirdiğimiz Tugay Kerimoğlu'nun takım düzenine ve ahlakına aykırı davranışları nedeniyle görevine son verilmiştir.

Böyle absürt bişey bekliyorum..

Geri
Üst Alt