Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Surekli bekledik hep boyle toplantida birseyler ciksin diye anca cikan misinin kadro disi haberiydi bu sezon, guvenemiyorum bu toplantiya cikip birlik beraberlik mesaji verip bu sezon cope gitti hersey gelecek sezon aciklamasi gelirse sasirmam

nete gel nete=)

Adnan Polata haksizlik ediyorsunuz arkadaslar! Ilk önce kulubun ekonomik yapisini guclendirmek gerek, ondan sonra sportif basari kendilignden gelir zaten.. Azizde bunu yapti ilk basta, önce tesislesmeye gitti ondan sonra sportif basari kendilignden gelmeye basladi yavas yabas.. Biraz sabretmemiz gerek arkadaslar, bizde herseyi hemen istiyoruz bu mumkun degil.

Arkadaslar lütfen ya. Adnan Polat´i savunmamiz icin tek bir neden bile yok. Bu tamamlanan projeler zaten Özhan Canaydin´in baslattigi projelerdir. Tamamlamak Adnan Polat´a kaldi. Adnan Polat´in projeleri degil bu bir. Ikincisi biz bir spor kulübüyüz. Ekonomik yapiyi güclendirirken subeleri boslayamazsin. Galatasaray rekabet etmek durumundadir her sartta. Bunun disinda Galatasaray´in durumu artik o Özhan Canaydin dönemindeki gibi karanlik degil. Kimse kimseyi kandirmasin. Basarisizlikta bu yalana siginiyorlar.

Soruyorum:

150 Milyon TL Türk Telekom geliri

Digitürk geliri

Pegasus geliri

Sponsor anlasmalari

Ve unuttugum diger anlasmalar

Nerde bu paralar? Ne ekonomik yapisi Allah askina ya? Artik taraftar yemiyor bu yalanlari. Adnan Polat göz göre göre Galatasaray´i cökertmistir. Ve bunu bütün tepkilere ragmen yaptilar. Akillanmislardir dedik, bu komedi devre arasinda aynen devam etti. Gecen sezon 3.lügü fiyasko olarak gördük, güclenmeliyiz dedik. Adnan Polat formayi haketmeyenler gidecek dedi, Keita, Topal, Emre Güngör, Ugur Ucar, Elano gitti. Devre arasinda güclenecegiz dedi, Hagi geldi Misimovic´i yolladi. Ne haksizligi yapiyormusuz biz? Adnan Polat Galatasaray´a ihanet etmistir. Hala ihanet etmeye devam ediyor. Ve mutlaka gitmelidir. Yoksa Galatasaray kültürüne yakismayacak sekilde gönderilecek. Taraftarlar artik cildirdi. Sabredecek halimiz kalmadi.

Adnan Polat; ''Adnan Sezgin yarinda istifa edebilir,2 gun sonrada istifa edebilir, haftayada istifa edebilir, ama kesin istifa edicek.''

Toplantida oyalayici kararlar cikaramazlar, helvaci söyler basina , isterler saçmalamayida bukez çok zor.

3 saat gibi uzun süreli toplantıda belli ki çok kişinin kellesi gidecek.kadro dışı kalan oyuncular,giden adnan sezgin,gönderilen hagi.belki de adnan polat istifa etmek istiyor,yöneticiler ikna için uğraşıyorlardır.ama 3 saat sonunda bir karar alınmaması mümkün değil.

çok doğru konuşmussun diyemicemmm....

1- adnan polat dün gelmedi

2- 3 senedir burda ileri gitceğimize aşağı gidiyoruz. maddi açıdan iyi olduk sayarsak

3- adnan sezgin gibi biri varken transfer konusunda harcadığımız gereksiz paralar mali durumu kötüleştiriyor.

4- transfer konusunda verilen sözleri unutmayalım- yıldız oyuncu tt areneda olcak o rya yakışır takım kuracaz.

5- üsrekli teknik adam değiştiren bir yapı mevcut..

bana mali olarak gelmeyinnn.. başarı olursa zaten mali durum- gidelecek avrupa kupası-sponsır veya diğerleri sayesinde kendini döndürür. futbolcuda başarılı takıma gelirr... şimdi mali durummu başarımı dersekk

realmadrid vs gibi takımlarr mali yönden zengin görünsede başarı olarak yoklarrr..

yani başarı varsaa mali durumun zaten iyi olurrr....

fenerde ligde 6inci olmadimi statlari insaa halindeyken? cl,de sifir cekmedilermi? Adamlar husran yasarken, tikir tikir tesislesmeye gittiler. Ve simdi meyvesini yiyorlar.. Bende diyorumki Adnan Polata biraz zaman verin, önce kulubu ekonomik olarak ayaga kaldirsin ondan sonra sportif basari bekleyelim.. biraz zaman verilirse sportif basarida gelecek yakinda.

Herkes uyuyana kadar devam ederler toplantıya :)

Toplantida oyalayici kararlar cikaramazlar, helvaci söyler basina , isterler saçmalamayida bukez çok zor.

Medyada yer aldigi kadariyla Helvaci toplantida degil, icerdekileri disariya tasiyamaz yani.

Zaten Helvaci'nin da Adnan'lardan asagi kaliyor bir yani yok.

şöyle bir açıklama bekliyorum polattan: kararlıyız bu sene Galatasarayımız kümede kalacak ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağız

fenerde ligde 6inci olmadimi statlari insaa halindeyken? cl,de sifir cekmedilermi? Adamlar husran yasarken, tikir tikir tesislesmeye gittiler. Ve simdi meyvesini yiyorlar.. Bende diyorumki Adnan Polata biraz zaman verin, önce kulubu ekonomik olarak ayaga kaldirsin ondan sonra sportif basari bekleyelim.. biraz zaman verilirse sportif basarida gelecek yakinda.

bana fb yi örnek verme allah aşkına,,,, ben kendimizden yola çıkıyoruzzz... ilk 3 oynayıp son haftalarda kaybetmek başka ----- ligin başından havlu atıp böyle rezillikleri izlemek başka.....

Sanırım bu toplantı bitmeyecek. :asd:

Isiklari acik birakip, arka kapidan kacmis olmasin bunlar?

Adnan Polat toplantı sonrası şöyle bir açıklama yapar; tek rakibimiz Fenerbahçe'de ZTK'dan elendiği için kendimizi başarısız görmüyoruz, bu sene ilk 10 içinde kalarak, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu kanıtlayacağız. Galatasaray taraftarı örnek duruş sergiliyor, takımın içine etmemize rağmen, gıklarını çıkarmıyorlar. Seneye bu kadroyla gireceğiz yeni sezona, takviye düşünmüyoruz, kaliteli kadromuz var. Seneye hedefimiz ilk 5'e girebilmek, eğer giremezsek tek suçlu teknik direktör olacak ve kovacağız, ben kovacağım onlar gelecek, ama ben toprağa karışana kadar kabusunuz olmaya devam edeceğim, koltuğa yapıştım.

Toplantıdan çıkan karar: "Galatasaray başkanı kedi değil aslandır"

bu sefer geçiştirme cevap veremezler.

Ulan insanda 1 gram şeref duygusu olur.

Geri
Üst Alt