Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Ne bitmez bi toplantımış arkadaş , şimdi bukadar bekledik bide çıkıp , şimdilik bişey yok sezon sonuna kadar bi yaptırımımız olmayacak derlerse hiç şaşırmam :mad:

Daha bunlar cok durar burda, sucu Rijkaard da bulup, b.k atan bir yönetim karsimizda... Para yok deyip yazin herkesi sattip, birden kisin 15 Milyon ekstra transfer yapan bir yönetim. Nededigi bugüne kadar dogru cikti ki ?

Rijkaardin arkasindayiz deyip, sözlesme uzatmak istiyoruz deyip, tekmeyi attip, sonra birden Rijkaard ilk yarim sezondan beri nasil devam dayanabilirdim bir baskan var basimizda...

Saraçoğlu maçı öncesi muhtemelen böyle demişsindir. Sonucu hatırlatmayayım istersen.

saracoglunda ön libero cana, stoper neill, sag bek sabri, solda oynasa da saglam bir misi vardi. ön libero neill, stoper cana ve sag bek serkan ile olacaklari düsünemiyorum.

M.Sarp kaptanlığa getirilebilir, hazırlıklı olun..

Toplantı florya Metin Oktay Tesislerinde olduğu için hiçbir basın içeride giremiyor.Tam net bilgide alamıyor..Başkanların anca tesislerden ayrılmasını bekliyorlar..En iyisi Vadiyi izlemek.Arada Ntvspor falan bakarım.

saracoglunda ön libero cana, stoper neill, sag bek sabri, solda oynasa da saglam bir misi vardi. ön libero neill, stoper cana ve sag bek serkan ile olacaklari düsünemiyorum.

6-0 yenildiğimiz sezon 5 gol atacağımızıda düşünmemiştin umarım.

''Daha 11 hafta var ve hala avrupa kupalarına katılma şansımız var.Hagi kovulmuştur,sene sonuna kadar takımı biz Adnanlar kuracağız,unutmayın ki biz bu şekilde şampiyon olmuştuk''

dahada ben buraya gelmem ... aklımın ucundan geçirmem... biz istifa bekliyoruz onlar bizim istifara zolruyor.. kusuyorum burdannnn.....

ne gündüzler- ne geceler

her mevsim yağmur-çamur farketmeden

renklerinde bulduk sevgiyi,

biz sevgiyi unutmuşken

adını yazdık taa 1905 den

biz ölsekte, sürecek ebediyen

adın şereftir arman aşktır

SENİNLE ÖLMEK GALATASARAY YAŞAMAKTIRR....

Burdan selam olsun adnanlara................

Bazen gercek anlamda herkesin "oha" diyecegi kararlari alman gerekir. Cok radikal önlemler almalisin, düzelmek icin ilk önce durus sergilemelisin.

Eger düzelmek icin durus sergileyecekseniz derhal 15 futbolcuyu kadro disi biraksin. Küme düsmemek icin 2-3 galibiyet aliriz herhalde. Problem olmaz. Genclerle takviye edersin kadroyu simdilik.

1. Adnan Sezgin kovulacak

2. Adnan Polat güven tazelemeyi kabul edecek ( zaten gidecek :) )

3. Hagi´ye tesekkür edilip yollanacak

4. Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Gökhan Zan, Aydin Yilmaz, Serkan Kurtulus, Baris Özbek, Aykut Ercetin derhal kadro disi birakilacak.

5. Sezon sonu yabancilarin büyük bölümüyle yollar ayrilacak

6. Emre Colak, Anil Dilaver kiralik yollanacak

7. Fatih Terim´i ikna etmek icin gece gündüz yalvaracak Adnan Polat. Kapisinda yatacak. Aglayacak, demagoji yapacak. :)

8. Transferde yarali Aslan gibi saga sola saldiracak, iyi yerlileri kimse kaptirmayacak

9. Bu sefer adam gibi yabanci futbolcu alacak.

Toplantida günah kecisi ariyorlar.Hagiyi biraz zor gönderirler,Hagi Rijkaard gibi efendice ayrilmaz,mutlaka birilerine sallar.

Hagi kim? Geldiğinden beri ne vermiş? En ufak bir katkısı var mı?

Hagi yüzünden misi ve insua'yı kaybettik. Takımın hali belli.

Romanyasına dönsün bakalım ona iş veren çıkacak mı?

Yallah hagi Yallah.

insallah Hagi öyle ayrilmaz, tabi kendinin de okadar sucu var, istedigi kisiler alindi, hala takim fos. Yekta ya verdin 4 Milyon sonra oynatmiyon.

ama keske birde Neeskens yada Rijkaard olaylari anlatsaydilar...

toplantida fifa turnavasi yapiyorlardir... ve kötü oynayan oyuncu ile yollari ayirmak istiyorlarmis real hayatta... (bizim yönetim böyle birsey yapsa sasirirmisiniz ? :D )

Hagi kim? Geldiğinden beri ne vermiş? En ufak bir katkısı var mı?

Hagi yüzünden misi ve insua'yı kaybettik. Takımın hali belli.

Romanyasına dönsün bakalım ona iş veren çıkacak mı?

Yallah hagi Yallah.

Sen kimsin ki Hagi'ye bu soruyu soruyorsun ? Sen kimsin ? Ne yaptın Galatasaray için bugüne kadar. Haddine mi senin bu soruyu sormak ?

Son Dakika Toplantı Sona Erdi !!

Açıklama Bekleniyor

Emrah kardeş haginin kalmasını istedigine göre bugünki tablodan memnunsun icin rahat..

2 si ayrı konu. Ben 3 yıldır memnun değilim. Son 3 ay mutsuz olsam ne değişir. Bu oyuncu ve yönetim ile bundan ötesi hayal zaten. T.Direktör kaç kez değişti sonuç değişmedi. Hagi böylesi bir ortamda bu lafları hakeden "gitsin" denilecek kadar basit biri değil.

Geri
Üst Alt