Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Son Dakika: Adnan Sezgin İstifa Etti

Nerde konuşuyo bu adam

Cevap: Başkan Basın Toplantısı Düzenliyor Ntvspor CANLI

bisey degismez

Adnan Polat, bakalım önümüzdeki sene ne yapacaksın.Takım nasıl olacak.

Kimleri getireceksin.Kimleri göndereceksin.Futbolun başına Haldun Üstünel'i getir yeniden.

İstifa etmeyeceksin en azından doğru işler yap.

Hagi ile olmayacak bu.Bütün yetkiyi Haldun'a ver yanlış yapacaksa o yapsın.

En azından belli bir vizyonumuz olur.

sezginin gitmesi süper ötesi ama hagide gitmeli.sezon sonun akadar tugay götürsün ve simdiden gelecek sezon icin lucescu ile anlasilsin.

Hersey yolundaymis gibi bide sitem ediyor Adnan Sezgin´i yollamak zorunda kaldigi icin. Ben böyle birsey görmedim ya. Yani Adnan Polat Efendiye kalsa aynen böyle devam edecek. Komediye bakin ya. Bide bu adam koca Galatasaray´in baskani.

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

ee şimdi kurtuldukmu:) ileriki transferler icin kurtulmus olabiliriz. ama yetmez adnan polat önce hagiyi sonrada kendini göndermeli..

Bitti mi yani Adnan Sezgin çilesi? :)

Şunu anladım ki Galatasaray taraftarıyla dalga geçiliyor.

Adnan Polat, bakalım önümüzdeki sene ne yapacaksın.Takım nasıl olacak.

Kimleri getireceksin.Kimleri göndereceksin.Futbolun başına Haldun Üstünel'i getir yeniden.

İstifa etmeyeceksin en azından doğru işler yap.

Hagi ile olmayacak bu.Bütün yetkiyi Haldun'a ver yanlış yapacaksa o yapsın.

En azından belli bir vizyonumuz olur.

Yanlışı Haldun yapsın. 7-8m Eurolara oyuncu alıp tekrar borca sürüklenelim. Ama yok Hagi'ye gelince gitsin onun hata yapma lüksü yok, Haldun'un var.

adam yeminli takimi batirmaya

Valla çok garip bir taraftar var. Sezgin gitti ama "en son suçlanacak kişi" diye cevaplar geliyor. Yok artık ya.

Tabiki öyle. Adam kafasına göre mi yapıyor transferi?

En son imzayı kim atıyor? Adnan Polat atıyor. Demekki yönetim ve başkan doğrultusunda bu transferler yapılıyor. Adnan Sezgin'e git bunla anlaş gel diyorlar. Alıp parayı ben bunu alayım ben şunu alayım mı diyor?

Saçma saçma suçlayacak kişi arıyoruz. Adamı sevmeyebilirsiniz. Bende sevmem. Ama en baştaki suçlu varken. Bu adam kendi başına nasıl transfer yapar?

Şunu derseniz anlarım, " Florya içinde takım ile ilişkileri kötü, hemen gönderilmesi gerekiyor " derseniz tamam. Ama bu adamı transfer konusunda eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Şimdi Adnan Sezgin yok. Yine birileri gelecek ve yine Adnan Polat sizin o beğenmeyeceğiniz futbolcularla git anlaş diyecek. Ve başkan bu transferin altına imza atacak. Biz yine gideceğiz o yeni gelen sportif direktörü suçlayacağız. Aslında o zaman Adnan Sezgin'e neden kızdığımızı anlayacağız.

Hagiyi getiren Adnan Sezgin degilmi , oda gitsin beraber.

Karabük maçında olası bi yenilgiden sonra Hagide gider ...

adnan polat allahını seviyosan bi gitya...

sezginin gitmesi süper ötesi ama hagide gitmeli.sezon sonun akadar tugay götürsün ve simdiden gelecek sezon icin lucescu ile anlasilsin.

Yok arkadaş yabancı hocalardan hayır yok.Sportif direktörlüğe Hakan Şükür'ü getir.Önümüzdeki sezon da Abdullah hocayı getirdin mi tamamdır.

Şampiyonu belirleyecekmiş,önemli maçlar varmış. oha inanmıyorum ya vizyonunu yesinler.bildiğin elizabeth modunda hala.

Diger adnan gitmedikten sonra neye yarar... Adnan Sezgin belki baska birisi ile calissaydi daha farkli olurdu.

Arkadasim bizim kluptende surekli adnanlar aday oluyor baskanliga bu nasil istir anlamadim.

adnan ozturk

adnan polat

adnan sezgin

Adnan Polat rekor kırmaya devam mı edicen ....

yönetimde kimse kalmadı yakında okeye 4. yü bulamayacaklar.

Geri
Üst Alt