Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Son Dakika: Adnan Sezgin İstifa Etti

Tabiki öyle. Adam kafasına göre mi yapıyor transferi?

En son imzayı kim atıyor? Adnan Polat atıyor. Demekki yönetim ve başkan doğrultusunda bu transferler yapılıyor. Adnan Sezgin'e git bunla anlaş gel diyorlar. Alıp parayı ben bunu alayım ben şunu alayım mı diyor?

Saçma saçma suçlayacak kişi arıyoruz. Adamı sevmeyebilirsiniz. Bende sevmem. Ama en baştaki suçlu varken. Bu adam kendi başına nasıl transfer yapar?

Şunu derseniz anlarım, " Florya içinde takım ile ilişkileri kötü, hemen gönderilmesi gerekiyor " derseniz tamam. Ama bu adamı transfer konusunda eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Şimdi Adnan Sezgin yok. Yine birileri gelecek ve yine Adnan Polat sizin o beğenmeyeceğiniz futbolcularla git anlaş diyecek. Ve başkan bu transferin altına imza atacak. Biz yine gideceğiz o yeni gelen sportif direktörü suçlayacağız. Aslında o zaman Adnan Sezgin'e neden kızdığımızı anlayacağız.

Cenk Tosun. niceleri, İstanbulspor. Alkollü oyuncu görüşmeleri, geç kalan anlaşmalar. Uzar gider. Bu adam sonuçta yönetimde ve bu tutumun yönetimin başarılı olduğu yolunda. Garip.

Yanlışı Haldun yapsın. 7-8m Eurolara oyuncu alıp tekrar borca sürüklenelim. Ama yok Hagi'ye gelince gitsin onun hata yapma lüksü yok, Haldun'un var.

Kardeşim ben de istiyorum Hagi kalsın.

Ama sen de ben de kalmayacağını biliyoruz artık.Yalan mı?

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Nice kişiler sezgin yüzünden takımdan ayrıldı..

Üstünel istifa etti

Abdürrahim Albayrak onun yüzünden alınmadı

Terim onun yüzünden gelmedi..

Haftasonu önemli maçımız varmış ona konsantre olmalıymışız beyler,dağılın..

Taraftar ve camia tek yurek, ayni cizgide.

Yonetim'in bu iki unsurun baskisi ile istafaya zorlanmamasi gibi bir ihtimal yok. Oynanan her musabakada sert tepki yapilacak. Diger yandan yeni yonetim icin liste hazirlaniyor, secim icin imzalar toplaniyor.

Biraz irade ve sabir.

Yerine kim gelecek bakalım..Klübde kimse kalmadı..Polat her işe bakar artık.

acaba polat efendi sezgin istifa etti diyerek milletimi susturuyor.aslinda sezgin istifa etmeyip arka planda polata destek olmasin

adnan sezgin'in yerine sizce kim gelir?

hekeze benden cayyyyyyy bugün bayram hele sükür a.sezginden kurtulduk

Adnan Polat Adnan Sezgin´i yollamak zorunda kaldigi icin utanmasa bide küfür edecekti millete :) Olaganüstü toplantiya bakin, alinan karara bakin. Galatasaray´i kimler yönetiyor görün. Yani Adnan Polat Adnan Sezgin´i de yollamak istemedi ve aynen böyle devam etmek istedi. Yollamak zorunda kaldigi icin de sadece sitem etti ve basin toplantisini bitirdi :D Allahim sana geliyorum ya. Uyandir beni bu kabustan. Ne bicim adamlar yönetiyor kutsal takimimi ya.

Ben hayatımda bukadar saçmalayan başkan görmedim, adam sezgini istifa ettirdiniz bende sizler yapacağımı bilirim dedi resmen, tüm taraftardan ve camiadan sezginin intikamını alırım gibi bir açıklamaydı yuuh demek bile az sana ne diyeyim.

Adnan Sezgin gitti diye başkan ağlayacaktı.Sıra sende diğer Adnan...

Cenk Tosun. niceleri, İstanbulspor. Alkollü oyuncu görüşmeleri, geç kalan anlaşmalar. Uzar gider. Bu adam sonuçta yönetimde ve bu tutumun yönetimin başarılı olduğu yolunda. Garip.

Cenk Tosun'u almak için 500 bin euro kendi cebinden mi versin? Kulüp vermiyorsa ve Cenk gelmek istemiyorsa ki kendi açıklaması ne kadar inandırıcı olmasa da..

lucescu,haldun üstünel,albayrak

Yerine kim gelecek şuanlık hiç umrumda değil. Bugün kurtuluş adına atılmış çok önemli bir adım. Darısı diğer Adnan'ın başına.

Geri
Üst Alt