Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Son Dakika: Adnan Sezgin İstifa Etti
Cenk Tosun. niceleri, İstanbulspor. Alkollü oyuncu görüşmeleri, geç kalan anlaşmalar. Uzar gider. Bu adam sonuçta yönetimde ve bu tutumun yönetimin başarılı olduğu yolunda. Garip.
Tabiki öyle. Adam kafasına göre mi yapıyor transferi?
En son imzayı kim atıyor? Adnan Polat atıyor. Demekki yönetim ve başkan doğrultusunda bu transferler yapılıyor. Adnan Sezgin'e git bunla anlaş gel diyorlar. Alıp parayı ben bunu alayım ben şunu alayım mı diyor?
Saçma saçma suçlayacak kişi arıyoruz. Adamı sevmeyebilirsiniz. Bende sevmem. Ama en baştaki suçlu varken. Bu adam kendi başına nasıl transfer yapar?
Şunu derseniz anlarım, " Florya içinde takım ile ilişkileri kötü, hemen gönderilmesi gerekiyor " derseniz tamam. Ama bu adamı transfer konusunda eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Şimdi Adnan Sezgin yok. Yine birileri gelecek ve yine Adnan Polat sizin o beğenmeyeceğiniz futbolcularla git anlaş diyecek. Ve başkan bu transferin altına imza atacak. Biz yine gideceğiz o yeni gelen sportif direktörü suçlayacağız. Aslında o zaman Adnan Sezgin'e neden kızdığımızı anlayacağız.
Cenk Tosun. niceleri, İstanbulspor. Alkollü oyuncu görüşmeleri, geç kalan anlaşmalar. Uzar gider. Bu adam sonuçta yönetimde ve bu tutumun yönetimin başarılı olduğu yolunda. Garip.