Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Bu tabloyu bir daha görmek istemiyorum.

aa1.jpg

yahu sen belırlesen nolur.dedıgın takımların hepsı bız kıcımızı yırtsakta bızı yenme sansları yuksek .

ne sacmalıyorsun sen

Cevap: Baskan Polat ne demek istedi: Sampionlugu biz belirliyecegiz demekle ?

biravo basghan

Cevap: Baskan Polat ne demek istedi: Sampionlugu biz belirliyecegiz demekle ?

yahu ne sacmalıyorsun sen.dedıgın takımların bhepsı bız kıcımızı yırtsakta bizi yenme sanslarıı yuksek.

hala ben belırlıcem dıo ya

Cevap: Baskan Polat ne demek istedi: Sampiyonlugu biz belirliyecegiz demekle ?

Birleştirildi.

aziz yıldırım'a borcum var. kankamı satamam. fenere yenilerek şampiyon yapıcaz demek istemiş.

"Şampiyon biz belirleyeceğiz" demek istedi.

twitterda trend topic olmus yine #adnanpolatistifa olayı :D ama bu kez yalnız degil adnan sezgin de trend topic :D yalnız bırakmamıs sn de onu bırakma adnan polat istifa et artık :d

Rijkaard, Misimovic şimdi de Adnan Sezgin. Adnan Sezgin'i savunmak değil amacım. Her kötü gidişatın ardından bir bilet kesiliyor. Fakat durum hep aynı. Adnan Sezgin'in gitmesi protestoları biraz daha aza indirgemekten başka bir işe yaramıyacaktır.

Yetmez hatta bir b.ka yaramaz. Adnan Polat gitmeli Adnan Polat...

Ders alınmadığı belli yaşananlardan. Başkan; "aslında haketmedi, görevinde kalmalıydı" diyor. Sezgin istifasını; "faydam olacaksa istifamı sunayım" diye veriyor.

Ne bozacı ne de şıracı suçu teşhis edemiyor, hatayı görmüyor, kabullenmiyor.

Yönetim istifa etmeli ve edecek, bunun geri dönüşü yok. Ya Karabük bizi yenince edecek, ya sonraki hafta A.Gücü yenince edecek yada bir sonraki hafta Fener yenince edecek. :mad:

Ders alınmadığı belli yaşananlardan. Başkan; "aslında haketmedi, görevinde kalmalıydı" diyor. Sezgin istifasını; "faydam olacaksa istifamı sunayım" diye veriyor.

Yönetim istifa etmeli ve edecek, bunun geri dönüşü yok. Ya Karabük bizi yenince edecek, ya sonraki hafta A.Gücü yenince edecek yada bir sonraki hafta Fener yenince edecek. :mad:

Adnan Polat hiç bir şekilde ve durumda istifa etmez.

Rijkaard, Misimovic şimdi de Adnan Sezgin. Adnan Sezgin'i savunmak değil amacım. Her kötü gidişatın ardından bir bilet kesiliyor. Fakat durum hep aynı. Adnan Sezgin'in gitmesi protestoları biraz daha aza indirgemekten başka bir işe yaramıyacaktır.

hep dedim bu kadar kurban verildigi halde hala bi basarı yoksa dmek ki sorun yonetim ve baskandadır.. tek tek gonderip koltukta kalmak için yırtınmaktan baska bişi diildir bu.. hagiyi de bu yuzden sakladı bence.. tekrar baskı oldugunda onu silip unutturmaya calıscak.. azıcık yuzu kaldıysa ve biraz delikanlılık varsa icinde , kimi getirdiyse kendiyle birlikte tum ekibi toplayıp gitmeli..

Bu durum (örnek vermek gerekirse ) emrah duvar tarzı sidik yarıstıranların sevineceği bir durumdur kendini avutan ergen düşüncelerin bakış açısı. Sadece göz boyanıyor sezgn kafasına göre transfer yapmıs gibi davranmıyorlarmı insan çileden cıkıyor . Sezgin gittiya bunlara göre stad yarın dolacak kalite arttı :)

Adnan Polat istifa etmez, ancak imzalar toplanirsa o koltuktan iner.

Bizim kendimize faydamiz yok, nasil sampiyonu belirliyecez

Geri
Üst Alt