Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın Galatasarayda transfer bitmez diyordu..şimdide hedefler bitmez diyor.. bende diyorum ki galatasarayda seçimler bitmez polat![]()
Bu tabloyu bir daha görmek istemiyorum.
![]()
Bu tabloyu bir daha görmek istemiyorum.
![]()
Tekrar yönetime alınıp tekrar istifa etsin bu herif içim soğumadı.
Ders alınmadığı belli yaşananlardan. Başkan; "aslında haketmedi, görevinde kalmalıydı" diyor. Sezgin istifasını; "faydam olacaksa istifamı sunayım" diye veriyor.
Ne bozacı ne de şıracı suçu teşhis edemiyor, hatayı görmüyor, kabullenmiyor.
Yönetim istifa etmeli ve edecek, bunun geri dönüşü yok. Ya Karabük bizi yenince edecek, ya sonraki hafta A.Gücü yenince edecek yada bir sonraki hafta Fener yenince edecek.![]()
Rijkaard, Misimovic şimdi de Adnan Sezgin. Adnan Sezgin'i savunmak değil amacım. Her kötü gidişatın ardından bir bilet kesiliyor. Fakat durum hep aynı. Adnan Sezgin'in gitmesi protestoları biraz daha aza indirgemekten başka bir işe yaramıyacaktır.
Rijkaard, Misimovic şimdi de Adnan Sezgin. Adnan Sezgin'i savunmak değil amacım. Her kötü gidişatın ardından bir bilet kesiliyor. Fakat durum hep aynı. Adnan Sezgin'in gitmesi protestoları biraz daha aza indirgemekten başka bir işe yaramıyacaktır.
Ders alınmadığı belli yaşananlardan. Başkan; "aslında haketmedi, görevinde kalmalıydı" diyor. Sezgin istifasını; "faydam olacaksa istifamı sunayım" diye veriyor.
Ne bozacı ne de şıracı suçu teşhis edemiyor, hatayı görmüyor, kabullenmiyor.
Yönetim istifa etmeli ve edecek, bunun geri dönüşü yok. Ya Karabük bizi yenince edecek, ya sonraki hafta A.Gücü yenince edecek yada bir sonraki hafta Fener yenince edecek.![]()