Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz toplantıdan sonra. istifa etsinler toplu

Toplanti bittimi?

BAM BAM diyip duruyonuz bam ney lan ?

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz toplantıdan sonra. istifa etsinler toplu

İstifa edecek olsalar Misimovic'in sözleşmesini feshetmezlerdi. Bizi bağlamaz gardaşşşş diyip çekilirlerdi.

Misimovic feshedildi ha :D Verilen para da gümbürtüye gitti yani :D:D:D Ulan var ya Adnan Sezgin'in hiçbir transferi iflah olmadı bu takımda. Misimovic belki olur dedim Misimovic bile olmadıysa............ :D:D:D:D:D:D hıahahahah yaaa

hiç de bile.. adnansların ustun hesap kabliyetlerine gore 1.250.000 euro kardayız ;)

bulent timurlenk: Galatasaray'ın Misimoviç'ten "Elano hesabı"na göre ettiği kar 1 milyon 200 bin Euro. (Kaynak: Kamuyu Aydınlatma Platformu)

Twitter

yav isim söylemesen bile en azından hangi görev için biriyle anlaşılmış onu söyle

isim filan söyleyemem. bunu bana söyleyen abi ismini söylememe izin vermedi.

bir kaç yöneticinin fikirleeini başkanı sunacağı- orta fikir çıkarsa anlaşma yolunu arayacaklarını söyledi... benden bu kadarrr... bu konuda inanmıyorum bizim yönetimin böyle hamleler yapacağına. inanmadığım şeyi isim vermeden paylaşmak istedimmm..... ama olursaaa iyi olur kendi açımdann.. bu son sözlerim duyumlarıyla ilgili....

hiç de bile.. adnansların ustun hesap kabliyetlerine gore 1.250.000 euro kardayız ;)

bulent timurlenk: Galatasaray'ın Misimoviç'ten "Elano hesabı"na göre ettiği kar 1 milyon 200 bin Euro. (Kaynak: Kamuyu Aydınlatma Platformu)

Twitter

Zaten Bradleyi ve Cenk Tosunu almayarak 5-6milyon Euro kara gecmislerdi.

vayyy beee-- toplantıdan bu çıkarmış birdeee...

her yere bomba haberrrrr..................

- galatasaray misiden kar etti ve geleceğini kurtardı diye açıklama gelirrr.... size gelecekleri ben burdan saymaya başlasam 30 milyon taraftarın edeceklerin laflarla cehennemde yerim garanti olurrr :)

Toplantıya 4 kişi katılmış:D:D

Adnan polat

Ali Haşhaş

Murat Yalçındağ

Yiğit Şardan

Pehhh,zaten diğerleri ile araları açık..

yahu kendine yönetim diye isim koyan insanlar defolun gidin be kardeşim. dün statta baya bi istifaya cagırdık ama siz tınlamıyosunuz. benim sesim gitti burda. kendini teknik direktör sanan hagiyide gönderin. adam culio ayhan neil 3lüsüyle orta saha kuruyor. hepsi genellikle defansif oyuncu. ve senin gole ihtiyacın var. sen hala böyle oynuyosan senden bişey olmaz.. hepiniz defolun..

Yekta gibi Culio gibi beklenilmeyen isimlerin kadro dışı kalmasını açıklarlarsa bomba işte ozaman olur.

4 kişi yine iyi toplantı yapıyorlar..2 saat oldu..Liste kabarık mı? acaba:D

4 Kişi Msn üzerinden yapsalarmış keşke, sessiz sedasız olurdu:D:D

Geri
Üst Alt