Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Son Dakika Toplantı Bitti l Açıklama Bekleniyor

bakalım dağ fare mi doğuracak..

Toplantıda çıkan kararlar diye şöyle birşey de olabilir;

1- Adnan Sezgin başkan yardımcısı ve futboldan sorumlu tek isim.

2-Ayhan takım kaptanı

3-Arda Turan süresiz kadro dışı

4-Adnan Polat'dan, ben aslanım açıklaması

5-Adnan Polat tarafından, stad da yönetim istifa diyenleri, provakatör terörist imajı verilmesi.

180 dakika neleri karar almışlar ...

Herkes bu toplantıya odanlanmış durumda. Açıklama yapmazlarsa ne gülerim. :) :)

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Bazen gercek anlamda herkesin "oha" diyecegi kararlari alman gerekir. Cok radikal önlemler almalisin, düzelmek icin ilk önce durus sergilemelisin.

Eger düzelmek icin durus sergileyecekseniz derhal 15 futbolcuyu kadro disi biraksin. Küme düsmemek icin 2-3 galibiyet aliriz herhalde. Problem olmaz. Genclerle takviye edersin kadroyu simdilik.

1. Adnan Sezgin kovulacak

2. Adnan Polat güven tazelemeyi kabul edecek ( zaten gidecek :) )

3. Hagi´ye tesekkür edilip yollanacak

4. Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Gökhan Zan, Aydin Yilmaz, Serkan Kurtulus, Baris Özbek, Aykut Ercetin derhal kadro disi birakilacak.

5. Sezon sonu yabancilarin büyük bölümüyle yollar ayrilacak

6. Emre Colak, Anil Dilaver kiralik yollanacak

7. Fatih Terim´i ikna etmek icin gece gündüz yalvaracak Adnan Polat. Kapisinda yatacak. Aglayacak, demagoji yapacak. :)

8. Transferde yarali Aslan gibi saga sola saldiracak, iyi yerlileri kimse kaptirmayacak

9. Bu sefer adam gibi yabanci futbolcu alacak.

buna katılıyorummm. herkim gelecekse gelsin bu denilenler yapılcakkk. öyle bir yapmak zorunda kalırlarki çünkü ister yeni yönetim olsun-ister eski taraftar tahammul etmezzz artıkkk. birde şu var her 12 senede bir tavan yapmışızz kötü günlerin ardındann

1987-88-89 sezonu avrupa kapılarını açan takım

1997-98-99-2000-2001 başarılar....

12 yılda hep aynı ve aradan geçen 12 sene gelecek sezonla beraber

2011-2012-2013 sezonları yine avrupada ve ligte tartışılmaz olucazz inanıyorum buna benn.. tabiii yukarda benimde savunduğum işer yapılırsa, yapılacaktaa.....

Emrah Kaya @ Galatasaray'da kisilerin önemi yoktur. hizmetini yaparsin, basariliysan alkis alirsan basarisiz isen affedersin .. olup gidersin. burda kimsenin gözünün yasina bakilmaz. milyonlarca taraftari var bu kulubün. bunu bizlere cektirmeye kimsenin hakki yok. ister Hagi olsun, ister Hakan Sükür olsun.

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Emrah kardeş haginin kalmasını istedigine göre bugünki tablodan memnunsun icin rahat..

Kalli, Skibbe, Rijkard, Bülent, Hagi hepsi mi kötü? Bir tanesi bile mi futboldan anlamiyor?

Yok iste olay teknik direktör olayi degil...

3 saat ne yapmışlar ışığı görememişler mi lan

Adnan Sezgin 5 gün MYC

Göz Boyamak için birşeyler bekliyorum..Kadro dışı falan olacak gibime geliyor..Tepkiler artacaktır,Neler yapabiliriz diye konuşmuşlardır.

Hagi´yi 2 hafta önce yaptigi basin toplantisinda sildim Teknik Direktör olarak. Hagi sevgisi herzaman icimde kalacak o ayri. Mac kazandigimiz zaman, gururlu gururlu aciklamalar yapmasini biliyor, kaybettigi zaman bu takim benim takimim degil diyor. Zaman lazim diyor. Devre arasinda 5 transferi ben mi yaptim? Sen yaptin. Hepsini de oynatiyorsun. Takimin yarisi demek bu. Gelen gidene fark at demiyorum, ama en azindan positif bir etkini görelim yani. Onu görecegimize daha da berbat hale geldik. Hagi´yi savunmak imkansiz. 1 tane bile neden bulamiyorum Hagi´ye sabretmek icin.

- Gencleri kazanmaya calisiyor desem, yok

- En azindan hirs getirdi takima desem, yok

- Oyuncularda az da olsa toparlanma var desem, yok

- 5 transferin (takimin yarisi) takima gercek anlamda positif etkisi oldu desem, yok

- 0 da 0 elde var sifir

- Hagi güle güle

Emrah Kaya @ Galatasaray'da kisilerin önemi yoktur. hizmetini yaparsin, basariliysan alkis alirsan basarisiz isen affedersin .. olup gidersin. burda kimsenin gözünün yasina bakilmaz. milyonlarca taraftari var bu kulubün. bunu bizlere cektirmeye kimsenin hakki yok. ister Hagi olsun, ister Hakan Sükür olsun.

Kişilerin önemi yok diyorsun sende bir kişiye buluyorsun kabahati. Bende buna karşıyım. Böyle düşünen ve bu kulübe emeği geçmiş bir adama böyle atıp tutan taraftarda affedersin .... olup gitsin.

Adnan Polat basın toplantısı düzenliyor. Ntvspor canlı yayında..

Taraftarimizi uzdugumuzu biliyoruz, ama futbol bu bunlar oluyor. Mucadelemizi sonuna kadar devam ettirecegiz.

Kalan saglar bizim, oyuncularin morali yok. Galatasarayda hedef bitmez, sampiyonu belirleyecegiz.

Galatasaray sadece futbol degildir, camiamizdan destek bekliyoruz.

Kisaca Hagi ile devam ediyoruz.

NTVSpor açın Adnan Polat basın toplantısı yapıyor.

adnan polat konusuyor gstv'de

Polat bey açıklama yapıyor..

Adnan Polat ağlamış mı lan

Oha Polat ağlayacak...

Cevap: Başkan Basın Toplantısı Düzenliyor Ntvspor CANLI

biliyoruz taraftarimiz üzüyoruz ama malesef futbolda oluyor.... dedi tammam dagilin

Geri
Üst Alt