Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Amatör ligde bir takımda oynuyorum.

Ekmek çarpsın Galatasaray'ın bu hali yüzünden futboldan soğudum.

Lig maçlarına gitmiyorum bile artık.İzlemeyi geçtim oynamaktan bile soğudum.

Her maç işkence resmen.

Gelecek sene 3 mart 2012 : Adnan Sezgin'den kurtuluşun 1. yıldönümü

hayirli olsun

Her mac rakibin kazanmasini dileyecegim. Bu tasfiye proseduru en cabuk sekilde bitirilmesi lazim.

Bir kac capsiz kulube karsi galibiyet almak karsiliginda gelecek yillari kaybetmeyi istemiyorum.

Bence tamamen taraftarın öfkesini dindirmek ve mali genel kurul için biraz hazırlık anlamında bu istifayı kabul etti. Çünkü Galatasaray genel kurul üyeleri Adnan Sezgin'i istemediğini herkes biliyor. Birazcık kredi sağladı. Ama kurtarır mı? Kurtarmaz, kurtarmamalı.

Yönetimden istifa etti teknik direktörlüğe getirilebilir. O kadar sevinmeyelim. :p

Yüzüne tükürseler yarabbi şükür diyecek bu ne haysiyetsizlik bu ne karaktersizlik hiç onurundamı yok ,klübün anasını ağlattın ,Galatasaray taraftarının yüzü yerden kalkmaz oldu.Arkadaş çık adam gibi ben bu işi beceremedim en kısa sürede olağanüstü kongreye gideceğiz de en azından onurunu kurtar ama nerde çöreklendi yılan gibi başkanlık koltuğuna.

Top artık kongre üyelerinde bu yüzsüzün kovulmadan gideceği yok ,Mali kurulda tüm yalanlarını,rezaletlerini,yeteneksizlikleri yüzüne tokat gibi çarpsınlar.

Amatör ligde bir takımda oynuyorum.

Ekmek çarpsın Galatasaray'ın bu hali yüzünden futboldan soğudum.

Lig maçlarına gitmiyorum bile artık.İzlemeyi geçtim oynamaktan bile soğudum.

Her maç işkence resmen.

cahit hangi takımda oynuyon bende denizliliyim :D

Haldun Üstünel bir daha Polat'la çalışmaz. Polat belki de Terim'i göreve getirmek için Sezgin'i gönderdi.

Beraber geldiniz beraber gidin madem. Ne koltuk sevdasiymis sendeki Adnan Polat? Galatasaray sevgisiymis. Hadi be ordan.

Nasıl oluyor da bir anda bütün yönetimin komple istifa etmesini bekliyorsunuz anlamadım. Adnan Sezgin gitti işte, daha iyi ne bekliyordunuz?

Önemli olan yerine kimin geleceği.

Yetmez ama Karabük maçını bekleyin beyler bi yenilirsek ozaman görun siz ortalığı ....

Ne saçmalıyosun afedersin bu sezon yenilmekten cıvkımız çıktı daha ne olabilir ki yani ne olacak küme düşünce mi harekete geçecek bu taraftar ve camia :)

Geri
Üst Alt