Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

ne demek istedi

anlamadim bu adnanin

hepsini yenecegiz diye sölediyse biseyi belirliyemeyiz

cünkü hepsi 3 puan kaybetmis olacak

ama feneri yenip trabzonun altina yatip belirliyecegiz dediyse

vah halimize

ben böle anladimbana biri anlatsin ltf

mukemmel bir noktaya deginmisin reis

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::biggringift::biggringift::biggringift::biggringift::f50::f50::f50:

:allecto::allecto::allecto::m26::m26::m26::m26::m26::biggringift::biggringift::biggringift:

ne demek istedi

anlamadim bu adnanin

vah halimize

her türlü şike teklifine hazırız isterseniz maçı satarız demek istemiş anladığım kadarıyla :D

Sezgin'in gitmesi hiçbir anlam ifade etmiyor. Daha fazla zarar vermeden yeni ve aciz olmayan bir yönetimin gelmesi şart.

Futbol takımının ağzına ... bıraktı adam ve kovulmadı istifa etti hesapta...

Bıraktı gitti diyelim peki yaptıklarının cezasını kim çekecek gene biz. Adama bir giren çıkan yokki etti bıraktı temizlemesi de yeni yönetime düşecek.

Adnan Polat kankitoşuna üzüleceğine kendine üzülsün bence, sıra onda çünkü.

ne demek istedi

anlamadim bu adnanin

vah halimize

Fb nin şampiyon olması işine gelmez onun derdinde.

mauahahahahahahah asfjnhsdjfnhsdgfnbsjdkfbnsdkjf gülmekten öldüm :D:D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:D

hadi herkese iyi aksamlar, yazacak durumda degilim su an :D:D::D:D:D:D:D mauahahaua kajslksjdlksf

Renktaş sorunun nedir cok ciddi soruyorum herhangi bir sağlık problemin varmı forumca üstlenebiliriz..

büyük ihtimal terim tek yetkili olarak başa geçicek

Adnan Polat varken böyle birsey imkansiz. Hic ihtimal vermiyorum kabul edecegini. Etseydi o zaman ederdi zaten. Galatasaray camiasinin büyük bir bölümü Adnan Polat´i sevmiyor. Bizim bilmedigimiz önemli bir nedeni var. Hakan Sükür, Hasan Sas, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Suat Kaya, Vedat Inceefe, Arif Erdem vs hepsi nefret eder Adnan Polat´tan. Terim´in de cok tuttugunu düsünmüyorum.

bak şimdi rahatladım şampiyonu belirleyeceğiz büyük başkan! :mad:

Bu adamın yaptıklarını incelenmesi lazım yeni gelen yönetim bunun da üzerine gitmeli bence. Yaptığı herşey şaibeli bu adamın yaptıkları da cezasız kalmamalı tarihin en kötü takımı var ortada...

Şimdi kalan maçlarla faydası olmaz belki ama artık zarar veremeyecek bu çok iyi oldu işte

Beyler Başkan ( ? ) az önce açıkladı üzülmeye gerek yok . Galatasarayda hedefler bitmezmiş ... İşte tam beklediğim açıklama buydu . Bize bu açıklama Galatasarayda transfer hiç bitmezi hatırlattı ... Nedense Galatasaray biterken Adnan Polat'ın palavraları bitmiyor. Bu saatten sonra Taraftar senin bir tek Alllah bir dediğine inanır Sayın Polat , O da Müslümanlık inancımızdan dolayı , senle bir ilgisi yok yani....

hayırlı olsun

Adnan Polat varken böyle birsey imkansiz. Hic ihtimal vermiyorum kabul edecegini. Etseydi o zaman ederdi zaten. Galatasaray camiasinin büyük bir bölümü Adnan Polat´i sevmiyor. Bizim bilmedigimiz önemli bir nedeni var. Hakan Sükür, Hasan Sas, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Suat Kaya, Vedat Inceefe, Arif Erdem vs hepsi nefret eder Adnan Polat´tan. Terim´in de cok tuttugunu düsünmüyorum.

yapacak baska seyı kalmadı,bırazcık kaba etı kalsaydı zaten sezgını de yollamazdı.

yazın dayanır işte bodruma ,isanbuldakıne ewıne terimin yapacagı bısey yok o suratın kırec gıbı olmasında bu gercegınde payı war

Tekrar yönetime alınıp tekrar istifa etsin bu herif içim soğumadı.

Bu adamın yaptıklarını incelenmesi lazım yeni gelen yönetim bunun da üzerine gitmeli bence. Yaptığı herşey şaibeli bu adamın yaptıkları da cezasız kalmamalı tarihin en kötü takımı var ortada...

evet katliyorum elini kolunu sallayarak gidememeli

Geri
Üst Alt