Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

gecen seneye bursaya macı vermedık lider oldular.o yuzden bırakmaz arkadasım

tam metni okudum tekrar o yuzden sildim msjımı.. da yine de lafını ederler bence ahmet cakar ve erman toroglu gibi bole lafları bekleyip ortalıgı karıstırmayı seven kşiler oldgu surece o acıklama bizi zorlar gibime geliyor ;)

Şampiyon olmuş gibi sevindim.Tabiri caizse :)

[video=youtube;qHTnhVYQ1Ac]https://www.youtube.com/watch?v=qHTnhVYQ1Ac[/video]

mauahahahahahahah asfjnhsdjfnhsdgfnbsjdkfbnsdkjf gülmekten öldüm :D:D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:D

hadi herkese iyi aksamlar, yazacak durumda degilim su an :D:D::D:D:D:D:D mauahahaua kajslksjdlksf

Bu görsel kirliliği bize reva gördünüz demek.

Yazdığımız yazının içeriği, başkalarına saygımızı gösterir. Lütfen özen ve dikkat gösterin.

Konuya gelince; hayırlı olsun. Galatasaray tarihinin en başarısız Galatasaray Sportif A.Ş.'de Sportif Direktörü oldu kendisi.

Allllllahhh, herkese benden cay

Yazın Galatasarayda transfer bitmez diyordu..şimdide hedefler bitmez diyor.. bende diyorum ki galatasarayda seçimler bitmez polat:)

Şimdi dertler bittimi ? . 500 ker söylendi bu herif kendi kafasna göre adam almıyor söyleneni alıyor . şimdi soruyorm ciddi ciddi adnan sezginin istifası neyi değiştirdi. bu durum sadece zavallılıktan ibarettir . asıl istifa etmesi gereken kişi hagi dir derseniz ki şimdi gelecek olan Td neyi basarabilir diye en azından neill stoper sabri sağ bek yekta 11 e beke insua kalyede pazarcı değil en azından Türk bir insan evladı geçer,yani en azından kadrı kurmayı bilen bir adam gelir

Bu nedir şimdi toplantıdan çıka çıka bu karar mı çıktı?

Adnan Sezgin gidince hersey değişecek mi??

kısacası bir kez daha dağ fare doğurdu

teşekkürler Sayın Polat...

Şimdi dertler bittimi ? . 500 ker söylendi bu herif kendi kafasna göre adam almıyor söyleneni alıyor . şimdi soruyorm ciddi ciddi adnan sezginin istifası neyi değiştirdi. bu durum sadece zavallılıktan ibarettir . asıl istifa etmesi gereken kişi hagi dir derseniz ki şimdi gelecek olan Td neyi basarabilir diye en azından neill stoper sabri sağ bek yekta 11 e beke insua kalyede pazarcı değil en azından Türk bir insan evladı geçer,yani en azından kadrı kurmayı bilen bir adam gelir

yazık.

Adnan Sezgin sadece bir piyon nasıl kullanırsan öyle hareket eder.. Şahı devirmezsen istersen 10 tane piyonu devir oyun bitmez...

Galatasaray Başkanı hedef olarak Şampiyonu belirlemeyi koyabiir mi yahu? Hala şoktayım. Resmen bu cümleyi kurdu.

Baskan Polat ne demek istedi: Sampiyonlugu biz belirliyecegiz demekle ?

ne demek istedi anlamadim

hepsini yenecegiz diye sölediyse biseyi belirliyemeyiz

cünkü hepsi 3 puan kaybetmis olacak

ama feneri yenip trabzonun altina yatip belirliyecegiz dediyse

vah halimize

ben böle anladimbana biri anlatsin ltf

:SS::SS::SS::SS::SS::SS:

Cevap: Baskan Polat ne demek istedi: Sampionlugu biz belirliyecegiz demekle ?

Şampiyonluk Anadoludan geçer lafını teyit etmiş Anadolu kulübü başkanı.

Geri
Üst Alt