Adnan Sezgin | Sportif Direktör

Cevap: Adnan Sezgin | Sportif Direktör

Halukcan gerçekten enteresan adamsın.Yakında en büyük Adnan Polat ve Adnan Sezgin diye tempo tutacan.Adnanların ajanı mısın?Ciddi soruyorum,onları desteklemen kadar mantıksız bir hareket yok çünkü.Herkes gider Adnanlar kalır belki de ha?

Cumhurbaşkanı bile almıyor o meblağı

GS de çalışması o kadar almasını asla gerektirmez

yuh meblağı görünce şok oldum

ona o kadar verileceğine

başka yerlere harcanmalı o para (altyapı,tesisleşme,vs)

kafadan falan atan yok

adnan sezgin harcamalarını cebinden mi yapıyor? sanıyorsun....

sen konuyu nereye çekiyon anlamıyorum

Adnan Sezgin in aldığı maaş standart üstü vede fazla yaptığı işe göre

A.S kim Cumhurbaşkanı kim......

Maasini alsin sezgincik, biz maasini gecelim aldigi paranin hakkini veriyor diyende varsa ben bu taraftar hersey mustahak derim

my name is adnan sezgin. sezgin from galatasaray. i am 56 years old. very well, very well. uvvak uvvak lee cooper.

:D

cana transferinden feyz alarak, hazard'ı ikna etmek için galatasaray'ın dünya kupası'nda oynadığını söyledik. telefon kapandı ondan sonra.

sabri sarıoğlu'nun boş zamanlarında resmi siteyi güncellediği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor.

gelir gelmez varlığımı hissettirdim. twitter karakter sınırlamasını 140+2+2'ye çıkaracak.

frank rijkaard benden transfer istedi. ben de "kalk kendin al" dedim. atıştık.

jovanovic de tez canlı gibi bonservisini alıp gelmeseydi. alla alla, adamı deneyelim dedik, kamyona eşyaları doldurmuş gelmiş.

şimdi el ele tutuşalım ve servet'e güvenelim.

:D :D

Adnan Sezgin (adnansezgin) on Twitter

my name is adnan sezgin. sezgin from galatasaray. i am 56 years old. very well, very well. uvvak uvvak lee cooper.

:D

cana transferinden feyz alarak, hazard'ı ikna etmek için galatasaray'ın dünya kupası'nda oynadığını söyledik. telefon kapandı ondan sonra.

sabri sarıoğlu'nun boş zamanlarında resmi siteyi güncellediği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor.

gelir gelmez varlığımı hissettirdim. twitter karakter sınırlamasını 140+2+2'ye çıkaracak.

frank rijkaard benden transfer istedi. ben de "kalk kendin al" dedim. atıştık.

jovanovic de tez canlı gibi bonservisini alıp gelmeseydi. alla alla, adamı deneyelim dedik, kamyona eşyaları doldurmuş gelmiş.

şimdi el ele tutuşalım ve servet'e güvenelim.

:D :D

Adnan Sezgin (adnansezgin) on Twitter

:asd:

:tiphat::akansular: Sayın sezgin bey beleş oyuncuları almanızı 4 gözle bekliyoruz

Rüyamda gördüm bu herifi. :o

Kar yagiyordu floryadaydim Galatasaray'in futbolcusuydum. Sut calismasi yaparken topa yavas vurdum o anda Adnan Sezgin geldi ve ''Adam gibi oyna lan'' dedi. Bende Bu Takimda Mustafa Sarp oynuyorsa bende oynarim dedim ve baska bir rüyaya gecis yaptim. :D

bu adam yüzünden transfer döneminde ceza aldım.sadece transferlerde ne yaptığını yazmıştım.polat tüm transfer yetkisi hagi de diyor.ama resmen yalan söyliyor,hagi sezgin e isim verecek,sezgin onların arasından istediğini alacak.hangisi işine geliyorsa.ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

bu adam yüzünden transfer döneminde ceza aldım.sadece transferlerde ne yaptığını yazmıştım.polat tüm transfer yetkisi hagi de diyor.ama resmen yalan söyliyor,hagi sezgin e isim verecek,sezgin onların arasından istediğini alacak.hangisi işine geliyorsa.ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Boyle olmasindan dogalda ne olabilirki.Hagi istedigi mevki icin diyelim 3 oyuncu belirler ,butcede bellidir adam gidip tercih sirasina gore bunlardan biriyle anlasmaya calisir.Hagide onay verirse anlasilani alir.Sonucta kafasina gore birini alip gelmez.Ama diyorsan ki komisyon filan almaya calisir yada baska birseyse acikca soyle.

Ayrica burda en onemli kisim hocanin dogru mevkilere dogru isimleri secebilmesi,gerisi idari detay.

Boyle olmasindan dogalda ne olabilirki.Hagi istedigi mevki icin diyelim 3 oyuncu belirler ,butcede bellidir adam gidip tercih sirasina gore bunlardan biriyle anlasmaya calisir.Hagide onay verirse anlasilani alir.Sonucta kafasina gore birini alip gelmez.Ama diyorsan ki komisyon filan almaya calisir yada baska birseyse acikca soyle.

Ayrica burda en onemli kisim hocanin dogru mevkilere dogru isimleri secebilmesi,gerisi idari detay.

açıkça söylediğim için ceza aldım:D

Büyük adam.

Galatasaray yönetimi Ali samiyen'de iki maç daha oynayarak yıkım işlemini bedavaya getirmeyi planlıyor...

Helal Zaytung.:asd:

Yeter artık be adam git artık,yapıştın kene gibi.

GSE rütbesindeki kişilerin tepkiyi daha ölçülü vermesi beklenir.

Adnan Sezgin 'i eleştirebilirsiniz, ben de eleştiriyorum. Lakin saygıyı korumak lazım. Galatasaray 'lılık bunu gerektirir.

Bu sezon 5 kere istifa ettigine gore o da kalmak istemiyor sanki.

Geri
Üst Alt