Adnan Sezgin | Sportif Direktör

Cevap: Adnan Sezgin | Sportif Direktör

sana neden kızalım ki istanbulspor olayından sonra bir hiçsin artık.

Adnan Sezgini seviyoruz, çok iyi bir sportif direkter vs. diyen bir tek galatasaraylı yok mu?

Hakkaten çok itici geliyor adnan sezgin taraftara ama yönetim de acaip arkasında duruyor.

Adnan Sezgini seviyoruz, çok iyi bir sportif direkter vs. diyen bir tek galatasaraylı yok mu?

Hakkaten çok itici geliyor adnan sezgin taraftara ama yönetim de acaip arkasında duruyor.

Cana baslıgına bak, orada Cana ve Pino'yu getirdi diye bir kac savunan kisi vardı.

Sanki adam zorla alıyor getiriyor adamları. Adamın arkasından bela okumayı kesin. Transferlerden Hagi ve Yönetimin haberi var. Burada suçlu varsa o da yönetimdir hala görevde tutuyorsa Adnan Sezgin'i.

Adnan sezgin Sana bişiler diyecem ama forumda kurallar var...

Cevap: Adnan Sezgin | Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdü

Galatasaray'dan sonsuza kadar defolup gideceğin günü iple çekiyorum...

İple çekmeyi bıraktım.Gideceği günü bayram ilan edeceğim BAYRAM!!!

Bırakın Adnan Sezgin'i bu oyuncuları Hagi istemiştir.Hagi'nin futbolculara bakışı artık beni korkutuyor.Kazım'a karşı çıkmışken Culio inanılır gibi değil.

Lütfen bizi birakma, sen en sevdigim adam sin bu klüpte.

Kac kisi geldi gitti, sen kaldin, birama bizi reis, yoksa geberir gideriz

strip1.jpg

toki gibi adamım şerefsizim. şu futbol takımını kurmak için, galatasaray'a bir allah'ın kuruşu harcatmadım. yu toki to me?

by Delnan Sezgin (Twitter) :D:D

Adnan polatın yerinde adnan sezgin olsaydı daha mi iyi olurdu acaba diye düşünmeye başladım. Hem polatın kendisi dedi, sezgin bizden bağımsız hiçbirşey yapmıyor, yaptığı her işin altında imzam var dedi. Demekki sezgin de emir kulu. Kıymetini bilemedik sezgin başgaaaannnn. :D

500 bin 'e almadığın adamı 1 hafta sonra 5 katına al bakalım Sayın Sezgin alabiliyor musunuz? Futbolu çok iyi biliyorsunuz gerçekten, övüldüğünüz kadar varsınız.

Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Ersan Adem Gülüm ve de son olarak Cenk Tosun

:tiphat:

defol git be adam yeter be bize çektirdiklerin

Allah seni bildiği gibi yapsın.

scout ekıbınızınde sızıde kahretsın,nasıl adamlarsınız?? cenk tosunuda kariyerinize ekleyelım, afferım!!

Geri
Üst Alt