# Adrian Mutu

Cevap: Son Dakika | Mutu'nun menajeri Florya'da

Bu adamin ölüsü Türkiye'yi sallar.

Alt yazı filan mı geçiyor ben hiç denk gelmedim...

Aslında haber başlığı böyle de Mutu olmama ihtimali de var transferin. Ben Mutu'dan yanayım, o ayrı.

Hani bi ara her Sezon Roberto Carlos Fenerbahce´ye geliyordu ya... 7 Sezon sonra 35 yasinda Fenerbahcve´ye geldi Carlos...

Bu Mutu da 2000 Sezonundan bu yana yaani 11 Yildir Galatasaray´a geliyor... Adam 32 oldu geliyor gaaliba...

Tam bir Rezalet bu...!!!

Guti bu adamdan 3 yas büyük.

Mutu'nun gelmesini isterim de şişkinlik olacak gibi ileri hatta.

Pino, Kewell, Kazım, Arda, Baros bir de Mutu gelirse 6 kişi. Bu 6 kişinin 3'ü oynayacak. Biraz fazla gibi oluyor.

Gerçi Arda'yı bunların içinde saymayabiliriz. Çünkü göbekte oynayabilir.

Biglia ve Formica nın olacağı varsa yerli bir forvet alınıp yabancı forvet işini sene sonuna bırakmalıyız .Tabi Mutu gibi bir oyuncuya isme asla hayır denililemez ama yaşadıkları olsun yaşı olsun korkutuyor.

yeni mi öğrendiniz becali 2 gün önce mutu için geldi floryaya ve anlaşıldı p.tesi veya salı gelecek nokta.

Beyler, Adnan beylerden, Mutu dan daha iyi bir transfer bekleyen mi var aranızda da , Mutu gelmesin diyorsunuz ? Merak ettim ?

Mutu yerine adam gibi bir orta saha alın. Forvet hattında oynayacak çok adamımız var, bizi BAM'dan kurtarın yeter.

Mutu yerine adam gibi bir orta saha alın. Forvet hattında oynayacak çok adamımız var, bizi BAM'dan kurtarın yeter.

Cana

Arda - Culio​

şeklinde bir orta saha düşünüyor bence Hagi.

hayırlısı olsun.gelirse sevinirim..

Devşirme forvetlerle oynamaktan bıkmadınız mı arkadaşlar?Baros bir gidiyor takım hücumda sıfır,sadece orta saha da yetmez maalesef.Tabi ki öncelik orta sahadır bence de ama Mutu gibi bir adama da ihtiyacımız var.

Takımın başında Hagi değil de başka birisi olsaydı Mutu keyif yapmaya geliyor diye düşünebilirdim ama şu şartta elinden gelenin en iyisini yapar,Hagi'yi mahcup etmek istemez diye düşünüyorum.O yüzden faydası olur bence,daha iyisi olması çok zor,inşallah alınır.

Forvet oyuncusu almak,orta saha oyuncusu almaya engel değil.Baros'un durumu belli değil,M.Batdal şimdilik yedekten çıkacak gibi durmuyor.

Geri
Üst Alt