adriana lima

Cevap: Adriana Lima

İtici geliyor diyenlere şaşırmakta olduğum kişidir :(

Bkz: bayanlardan çekemeyenı çok olan kişi

bkz: varmı bu kadının ötesi

Ah ulan ah...

Az önce tvde görünce her hafta Türkiyeye gelip gelmiyeceğini merak ettiğim kadındır.

Ayrıca Azra Akın'nın yanında sıradan görünen kadındır.

Bir ayrıca da bu nasıl program böyle?Güzel ve seksi kadınların hepsini aynı programa mı toplamışlar?

Hatundan tiskindim kim koydu laan bu resimleri :D:D

Belliydi zaten bir bayanın koydugu..:D

Şaka bi yana çok güzel biri her ne kadar en çikinlerini bulsanda emeğine sağlık .. :)

Rica ederim. Sadece merak ettiğim neden kıllarını kesmiyorlar. Güzellik filan değil yani konumuz kıl, evet :ays:

Rica ederim. Sadece merak ettiğim neden kıllarını kesmiyorlar. Güzellik filan değil yani konumuz kıl, evet :ays:

Tamam renktas sinirlenme :)..

Dogru dion 16 yaşindaki ergen bıyıkları var hatunda ama photoshop'dur..İnanma yanii bu resimlere..

İhtimal bile vermiyorum Victoria Secret meleklerinden birinin böyle resimleri olacagına..:)

Tamam renktas sinirlenme :)..

Dogru dion 16 yaşindaki ergen bıyıkları var hatunda ama photoshop'dur..İnanma yanii bu resimlere..

İhtimal bile vermiyorum Victoria Secret meleklerinden birinin böyle resimleri olacagına..:)

Nein! Resimlerin hepsi orjinal, Bunun gibi çok var. Bana neyse artukun :ays:

hahahaa :D

Sende bayansın ondan olabilir.

Hani bi çekiştirme olur yaaa sizin aranızda ondan bencee... :)

Nein bende olmaz. Ben hunharca Natalia Oreiro hayranıyım, hemde 10 senedir. Cinsiyet problemi değil. Zaten derdim kadının güzelliğide değil, derdim kıl yahu :ays:

Irina Shayk > Mila Kunis > ... >...> ...> Adriana Lima!

Geri
Üst Alt