AFAD Hayati Uyarı Bildirimi Yolladı, Telefonlarda Siren Sesleri Çaldı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

AFAD, telefonlara hayati uyarı bildirimi gönderdi. Uyarıda, "Taşkın, sel, heyelan gibi acil durumlarda tek numara 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayınız" denildi.​

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), telefonlara hayati uyarı bildirimi gönderdi.

Uyarıda, "Ülkemizde devam eden meteorolojik şartlar nedeniyle karşılaştığınız taşkın, sel, heyelan gibi acil durumlarda tek numara 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayınız" denildi.

Gönderilen sesli uyarı sosyal medyada da gündem oldu.

TRT Haber

yani kötü sistem değil yeterki zırt pırt olmasın bide arkadaş kalbine indirir insanın o ses yav , daha iyi bir şey bulamamışlar mı

PANİK diye bağırıyor telefon resmen

korkudan bayılcak gibi oldum ya

bayılma4.webp

yani kötü sistem değil yeterki zırt pırt olmasın bide arkadaş kalbine indirir insanın o ses yav , daha iyi bir şey bulamamışlar mı

PANİK diye bağırıyor telefon resmen
Kukuli mi çalsin rdas ortam gergin iste ne güzel bildiriyor

Uyurken zirladi bu sacma sey.

Kufur literaturum gelisti afad sayesinde, tsk ederim

iPhone kullananlara gelmiş neyse ki yok

Ulan birden öyle çalmaya başlayınca tsunami geliyor falan sandım

Bana 3 defa geldi ara ara.
Anladık ya tamam.

maç izliyordum telefon bozuldu zannettim sessizdeyken nasıl bildirim sesi geldi onu da anlamadım

Düşünsene metrodasın bi anlık vagon içi aydınlatma kesiliyor ve aynı anda herkeste bu uyarı çalıyor

Geçen Trabzon'da mı ne sel taşkınıyla ilgili deneme çalışması mı ne yapmışlar mutfakta telefon böyle kendini yırtıyordu aklımı kaybettim.

Ayrıca Trabzon nere samsun nere lan Vakfıkebirdeki olan sanal bir sel 450 km uzaktaki beni alıp götürmeyecek ya.

Hafta sonları telefonu çok açık tutmadığım için yorum yapamıyorum.

Geri
Üst Alt