Afazi Teşhisi Konulan Bruce Willis Oyunculuğu Bıraktı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
skynews-bruce-willis-films_5666100.jpg

Dünyaca ünlü aktör Bruce Wills'in ailesi ünlü oyuncuya 'afazi' teşhisi konulduğunu açıkladı. Aktörün ailesi, Wills'in hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerine son vereceğini duyurdu.

ABD’li ünlü aktör Bruce Willis’in, afazi rahatsızlığından dolayı sinema oyunculuğunu bıraktığı belirtildi.

Willis’in ailesi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, 67 yaşındaki aktörün afazi hastalığına yakalandığı ve kariyerini sonlandırdığı kaydedildi.

Açıklamada, “Ailesi olarak, sevgili Bruce'umuzun bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduğunu paylaşmak istedik. Bu nedenle kariyerini bırakıyor" ifadesine yer verildi.

1970’lerin sonunda Broadway’da sahne alarak oyunculuğa başlayan Willis, yarım asırlık kariyeri boyunca Moonlight, Pulp Fiction ve Die Hard gibi öne çıkan onlarca filmde başrol oynadı.

Afazi, konuşma, yazma ve anlama yeteneklerini etkileyerek iletişim kurmasını engelleyen bir hastalık olarak biliniyor.

(AA)

Geçmiş olsun reyz. :(

son dönemlerde dandik filmler yapmaya baslamıstı bırakması iyi olmus gecmıs olsun

İbrahim’in dediği gibi bu bir semptom hastalık değil Beyin kanaması ya da beyin felci gibi sansasyonel akut olaylar gelişmiş olsaydı bunu hemen haber olarak paylaşırlardı bence daha yavaş ve sinsi ilerleyen bir demans tipi olma ihtimali yüksek

Maalesef Demans çağımızın en önemli yaşlılık hastalıklarından biri bir çok farklı türü olsa da bunların gelişim mekanizması ve tanı koyma yöntemleri yeterince geliştirilebilmiş değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melih abinin eline su dökemem ben. O bu forumun incisi. Hem yaş hem mesleki yil olarak benim uzerimde. Bilgisi benden fazla kesinlikle

Olur mu öyle şey canım herkezin bir uzmanlık alanı var Eminim benden çok daha iyi bilgili olduğun alanlar vardır.
sen hangi alanda ihtisas yapıyordun ibrahim?

Ben radyoloji üzerine çalıştığım için genel bir perspektifim var o yüzden her şey ilgimi çekiyor diyebilirim

O kadar yaşlı değil. Ailesi biraz panik yapmış gibi.

Olur mu öyle şey canım herkezin bir uzmanlık alanı var Eminim benden çok daha iyi bilgili olduğun alanlar vardır.
sen hangi alanda ihtisas yapıyordun ibrahim?

Ben radyoloji üzerine çalıştığım için genel bir perspektifim var o yüzden her şey ilgimi çekiyor diyebilirim

Hocam ben suan psikiyatri alanında doktora ile mesgulum. Bu sene bitiyor ve uzmanlik baslayacak hersey planladigim gibi ilerlerse. Bakalım.

Konum olarak Dubai gorunuyor sizde. Umarim hersey gönlünüzce olur. Ulkemiz bir degeri daha kaybetti diyelim. Umarim bu devran bir gün döner ve ulkemiz hak ettigi degerleri elinde tutmayi öğrenir. Hurmetler

tears of sun filminden beri gicigim
sin city ve Pulp icin eyv.

Hocam ben suan psikiyatri alanında doktora ile mesgulum. Bu sene bitiyor ve uzmanlik baslayacak hersey planladigim gibi ilerlerse. Bakalım.

Konum olarak Dubai gorunuyor sizde. Umarim hersey gönlünüzce olur. Ulkemiz bir degeri daha kaybetti diyelim. Umarim bu devran bir gün döner ve ulkemiz hak ettigi degerleri elinde tutmayi öğrenir. Hurmetler
Tedavi olmaya geleceğim bekle beni

Geri
Üst Alt