Afellay Borsaya Bildirilebilir!

Kesin 7enev istiyordur bunu, eurosport önce biz istiyormusuz gibi haber yapip sonra 7enev calim atti diyecekler. Malum ezikbahceliler ancak boyle tatmin ediyorlar basarisizliklarini :)

Eurosport'un haberlerine de hic guvenmiyorum. Bir cok haberde yandaslik yaptiklarini dusunuyorum.

Mantıklı. Sözde " Galatasaray istiyordu ama Fener elinden kaptı" imajı vercekler akılları sıra... Olabilir. :ka19:

türk pasaportu alsın gelsin başımızın üstünde yeri var :asd: (alamayacağı için)

Asparagas net kere net . He afellayı alırsak zerre mutlu olmam hatta üzülürüm . Adam 1,5 senedir antreman bile zar zor yapıyor . Gelmesini hiç istemem. Çok overrated bir oyuncu .

Iyi futbolcu, ama cok sakatlaniyor. Suan Barca'da yenikten antremanlara basladi ve kadroya alindi bu hafta

Yönetim hergün çikip yalanlama yapacak hali yok. zaten 1 yabanci alinacak dendi.

Tam Mister Tulun'luk transfer olur. Zapata'yı öneren adam 24 aydır sakat ve oynamayan adamı da getirir.

Allah korusun. Adam PSV den gitti futbolcu hayati söndü resmen.

Afellay'ı da Türk yapacaz herhalde, vardır bunun da bi Türk eniştesi falan

Tek yabanci alacagimiz daha önceden söylenmisti. Ve bu adam üstelik 2 senedir sakat, kaynak Fotomac olsa daha güvenilir olurdu.

Bonservis bedeli 8M diyerek zaten haberin yalan oldugunu tekrar göstermisler. Bu adamin ederi en fazla 1 milyon olur.

Bonservis bedeli gerçekten 8 m euromuş kardeş. transfermarktta gördüm. ayrıca umarım gelmez.

Bu ne lan, Balotelli haberleri dönüyor sonra Afellay cikiyor. Hadi Balotelli yi anlarim atmaca ama bu hirbo kac senedir dogru dürüst top oynamiyor ne ise yarayacak :D

Facia!! Allah Korusun.. O kadar da geri zekali degiliz herhalde..

Bu adamı ayağında topla en son 2010-2011 sezonunda izledim abi. bizden uzak allaha yakın olsun.

Iyi futbolcuydu sakatlanmadan önce suan baris özbekten farki yok.

Geri
Üst Alt