GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Böyle şerefsizler çıkıyo işte Galatasaray'ın içinden
Ondan sonra niye başarı gelmiyo gelir mi

TapaTalK

Birbirlerine protez dislerini atarlarken gordum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoglu: 'Hadi gel gel korkma'

Bunlar bir de bu kulubu yonetmeye calisiyor bu sokak agiz diliyle.

Bizler de bi garibiz arkadaş, ben de dahil, 2 hafta önce divanda Dursun eleştirilseydi (ne diyolar tam olarak da bilmiyorum, burda yazılanlardan eleştiriler olduğunu çıkarıyorum) hepimiz alkış tutardık, şimdi eleştirenlere küfrediyoruz. Lan yavaş yavaş Dursuncu mu oluyoruz ne:D Dursun aynı 2 hafta önceki Dursun değil mi arkadaşlar niye zorumuza gidiyor bu durum. Ha keza bence Tudor da aynı takıntılı Tudor, bu arada:D
Mesele dursun değil, hala daha gitmeli hemde bugün. Mesele bu kulübe hiç bir faydası olmayan bu üyelerin kurulan yeni takıma harcanan parayı eleştirmesi. Buda bana bunların bu kulüpten para yediklerini anlatıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şimdi fesih bedellerini eklediği adamlar giderse ne olacak?
2 aydir gitmeleri icin ugrasiyoruz ama söyledikleri dogru. donku monku parasini verip anca göndeririz. kimin döneminde alindi bunlar onu da biliyoruz. bu sene alinan oyuncularin maliyeti hakkinda cok konusmasi yanlis. sadece ndiayeye verilen yillik ücreti elestirse neyse. haklilik payi var bazi yerlerde ama kendi yanlislarini söylemiyor.

LEvent getirmiş kendi şakşakçılarını alkışlasınlar diye ama bir şeyde bilmiyor. Fesih olarak daha oyuncularla anlaşılmadı bu oyuncvular normal giderse veya karşılıklı fesih ile az para alırlarsa ki Riekerink ile karşılıklı anlaşılarak fesih yapıldı kendisi de içindeydi onu bile bilmiyor.

Levent'te ağır teşvik ediyor, bakıyor taş atan yok, kimse saldırmıyor, başkana öyle bakış hissettim deyip olay çıkarma, karıştırmaya çalışıyor, adam provokatör.

İlginç olan nasıl göndereceksin dediği adamların çoğunu kendi aldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence bu tartismalar Galatasaraya faydali olacaktir. Hersey ortaya dokulsun gizli sakli kalmasin.

Levent'e kızamıyorum. Böyle adamların olması lazım. Doğru ya da yanlış hesap sorulması lazım. Üslubu belki yanlış ama yaptığı hareketler doğru. Eğer ortada sorun varsa çıkıp anlatsınlar. Yoksa da ihraç etsinler. Belli ki dönemindeki başarısızlıktan dolayı günah keçisi ilan edilmesine içerlemiş. Kıskançlıktan mı yapıyor, yoksa doğru mu elbet anlarız.

Sami Çölgeçen: Bu kadar kısa sürede uyum gösteren takımın hocasını da kutluyorum. TFF'ye teşekkürler bizi Lucescu belasından kurtardı

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

serdar aziz'i kimseye sormadan 4.5 milyon + 3 oyuncu verip aldim. 2 milyon da maas verdim diyen kendisi. cavandayi her yönüyle arastirdim diyen kendisi. bunlari söylese tebrik edecegim de bu sene alinan oyuncularin hepsi ilk 11 oyuncusu ve kaliteli.

2 aydir gitmeleri icin ugrasiyoruz ama söyledikleri dogru. donku monku parasini verip anca göndeririz. kimin döneminde alindi bunlar onu da biliyoruz. bu sene alinan oyuncularin maliyeti hakkinda cok konusmasi yanlis. sadece ndiayeye verilen yillik ücreti elestirse neyse. haklilik payi var bazi yerlerde ama kendi yanlislarini söylemiyor.
Haberlere göre Donk alacağına karşılık bonservisini almaya sıcak bakıyor yani fesih bedeli istemiyordu.

Bunlar 2-3 transfer daha olursa iyice çığrından çıkacaklar gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt