Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.341
- 14.993
- 1.828
Böyle şerefsizler çıkıyo işte Galatasaray'ın içinden
Ondan sonra niye başarı gelmiyo gelir mi
TapaTalK
Ondan sonra niye başarı gelmiyo gelir mi
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele dursun değil, hala daha gitmeli hemde bugün. Mesele bu kulübe hiç bir faydası olmayan bu üyelerin kurulan yeni takıma harcanan parayı eleştirmesi. Buda bana bunların bu kulüpten para yediklerini anlatıyor.Bizler de bi garibiz arkadaş, ben de dahil, 2 hafta önce divanda Dursun eleştirilseydi (ne diyolar tam olarak da bilmiyorum, burda yazılanlardan eleştiriler olduğunu çıkarıyorum) hepimiz alkış tutardık, şimdi eleştirenlere küfrediyoruz. Lan yavaş yavaş Dursuncu mu oluyoruz neDursun aynı 2 hafta önceki Dursun değil mi arkadaşlar niye zorumuza gidiyor bu durum. Ha keza bence Tudor da aynı takıntılı Tudor, bu arada
![]()
Başarılı olduğumuz için başarısız olanlar hırs yapıp isteklileri indirmek için oldukça hırs yapmışlar
Fenerli olsa bunları yapamaz
feguliiiiii![]()
2 aydir gitmeleri icin ugrasiyoruz ama söyledikleri dogru. donku monku parasini verip anca göndeririz. kimin döneminde alindi bunlar onu da biliyoruz. bu sene alinan oyuncularin maliyeti hakkinda cok konusmasi yanlis. sadece ndiayeye verilen yillik ücreti elestirse neyse. haklilik payi var bazi yerlerde ama kendi yanlislarini söylemiyor.Şimdi fesih bedellerini eklediği adamlar giderse ne olacak?
lassana diarra yüzde 99 galatasaray da !! 99 rakamı takıntısı varBu Levent nasıl 99 milyon çıkardı o hesabı ben anlamadım?
Haberlere göre Donk alacağına karşılık bonservisini almaya sıcak bakıyor yani fesih bedeli istemiyordu.2 aydir gitmeleri icin ugrasiyoruz ama söyledikleri dogru. donku monku parasini verip anca göndeririz. kimin döneminde alindi bunlar onu da biliyoruz. bu sene alinan oyuncularin maliyeti hakkinda cok konusmasi yanlis. sadece ndiayeye verilen yillik ücreti elestirse neyse. haklilik payi var bazi yerlerde ama kendi yanlislarini söylemiyor.