GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Kavga var dediler GS TV'yi 2 dakika önce açtım ve daha fazla tahammül edemeyip kapattım. Siz nasıl tahammül ediyorsunuz beyler?

Levent Nazifoğlu'nun söylediği tek şey; Kötü transferleri ben yapmadım, ben karşı çıkmıştım ama Mehmet Özbek gidip aldı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi transferler yaptık , çok güzel bir kadro kuruldu , ilk maçımızda coşkulu bir takım gördük ve 2 gündür inanılmaz keyifliydim taaki şu olağanüstü kongremizde ön sıralarda oturan fosilleri tekrar görene kadar.
acaba takribi kaç seneye ölür bunlar, ulan adam kafasını kaldıracak hali yok gelmiş en öne el kaldırıyor. bi kurtulamadık şu dinazorlardan.
752x395-galatasarayda-divan-oncesi-tansiyon-yukseliyor-1502702909107.webp

Dursun'u savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Ulan yavşak nazifoğlu kendi döneminde yapılan transferler neydi öyle. Şuan genel kurulun veya divan kurulunun dursunla ilgili tek kelime etmeye hakkı yok. Dursunu taraftardan başka kimse yargılayamaz şu saatten sonra. Çünkü genel kurulun elinde ibra etmeme veya olağanüstü seçim alma kararı vardı. Geçmiş iki yılda konuşmayıp bu sene yapılan iyi transferlerden sonra bu paralar nereye gidiyor demek ressmen hainlik göstergesidir. Bunun başka açıklaması yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
iyi transferler yaptık , çok güzel bir kadro kuruldu , ilk maçımızda coşkulu bir takım gördük ve 2 gündür inanılmaz keyifliydim taaki şu olağanüstü kongremizde ön sıralarda oturan fosilleri tekrar görene kadar.
acaba takribi kaç seneye ölür bunlar, ulan adam kafasını kaldıracak hali yok gelmiş en öne el kaldırıyor. bi kurtulamadık şu dinazorlardan.
Ekli dosyayı görüntüle 17689
Şu soldan 3. Amcayı gömmeyi unutmuşlar resmen

TapaTalK

taraftarın karşısında olmak gerekiyormuş biz gerizekalıymışız bizim karşımızda duracak başkanı desteklemek lazımmış puhahahhhahha :)

Galatasaray sadece bi sirket degil . Hem sportif hem finansal olarak iyi olmak icin ugrasmalilar.

bu liseli tayfasına iyi gülüyorum şu an , beter olun ahahahaha

Dursun bu öküzün yanında melek kalır
Lan sen kimsin taraftarı karşına alıyosun hıyar ağası?

TapaTalK

Geri
Üst Alt