GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Geçen sene daha çok zarar edip, daha kötü bir performans sergileyince ortaya çıkmadılar. Çok ilginç. Aysal başrılı olunca da zıplamışlardı. Dursun da ilk defa adam gibi transfer yaptı çullandılar :)

Çok değişik tavırları var. Geçen seçimde bu adam aday olmuştu. İyi ki seçilmemiş.

Galatasaray adasını sattırmazmış. Sebebi o yaptığı şov değil kulüp üyelerinin sosyal tesis olarak kullanması. Bedava yiyip için gezin.

İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor lafının canlı örnekleri karşımızda.

Galatasaray ile yatıp kalkanlar hiç bir şey yapamazken Galatasaray umrumda olmayıp sadece paralarına para katan sözde Galatasaraylılar kulubün geleceğini belirleyip, söz hakkına sahip oluyor. Divan kurulunda olması gerekenler pilavcılar değil, bu forumdaki ve sokaktaki gerçek Galatasaraylılardır.

Dursun artık bu hainlere artık komisyon vermiyo ondan düşman oldular heralde moruklar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oraya delinin biri patlayici birsey biraksa da hepsi yok olsa diyecek noktaya geldik artik

taner aşkın adam 180 derece dönmüş inanılmaz iyi konuştu şaştım kaldım..!!!!!

Adam 222 milyona bir oyuncu alınıyor biz 30 milyon € ile aynı ligde oynamak istiyoruz biraz insaflı olalım dedi ayarı verdi kesti seslerini

DHWnjVMXkAIhqJ_.jpg

DHWnjTwXYAAK3tr.jpg

Adamlar bir oyuncuya 222 milyon veriyor, sen gelmiş burada 30 milyonu tartışıyorsun. Sen nasıl onlarla rekabet etmeyi düşünüyorsun dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adını bilmiyorum ama muhteşem konuşuyor. Bu adam gerçekten finanstan anlıyor. Dediği doğru cash flow çok önemli dedi. Ancak bir yandan mantıklı davranılmasını da söylüyor.

Geri
Üst Alt