GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Östersundsa 3 gol yedik, ikisi Maiconun diyor. Lan bu şerefsizlerin amacı ne? Bu nasıl propaganda?

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar: "Sayın Levent Nazifoğlu nerede?"

Levent Nazifoğlu: "Buradayım başkanım"

Twitter

Bu heriflerin spor kulübünün başarısıyla başarısızlığıyla ilgilendiğini düşünmüyorum. Hepsi sürekli yönetim değişsin birazda biz götürelim diyorlar.

Bu adamlar bu kulübün geleceği hakkında yorum yapıyor.

- Östersundsa elendik ya, rezalet

(30 saniye sonra)

- Kayseriyi yenmek için bu kadar para harcamaya gerek yok.

Asıl ne varsa eski liselilerde var be. Amcam nasıl mantıklı konuşuyor. Biz eski liseliler size saygıyı öğretememişiz dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eline sağlık koray abi !! tam ben yazacaktım !! hani ev araba alırsın seni en çok kıskanan yakın akraban olur bizde de öyle !! resmen yapılan transferlere fenerlilerden daha çok üzülmüşler

Cevat bu ahlaksizlarin ben Cavanda, Donk, Jem, De jong, Sightorson, Serdar, Kevin , linnes gibi sayisiz skandalin hesabini sorarken hic hatirlamiyorum!

Çok küçük düşünüyor örümcek beyinliler. Aile şirketi yönetiyorlar sanki, bahsi geçen konu Galatasaray.

O değilde bu sezon sonu seçim var. Şu saçma sapan insanlardan birisi mi başkan olacak.

Yemin ediyorum bu çıkıp konuşan beyaz saçlı amcamız falan kahvehane muhabbeti yapıyor. Ortalama bir kahvehaneye gitsek aynı muhabbeti duyarız.

Aynen. Hatta siz Galatasarayı anlamamışsınıza bile getirdi.

Aynen işte dün de benim bahsettiğim lise kültürü bu işte. Adam liseli ve 70 yıllık divan üyesi. Adam belki zor yürüyor ama orada o yaşında Galatasaray'ın iyiliği için kalkıp divanı sakinleştiriyor.

bembeyaz saçlı adamların baston şakası yapması da çok ironik ya

Ya bu kulübün durumu gerçekten çok kötü ya da gelecek çok parlak gri yok resmen hepsi siyah ya da beyaz konuşuyor.

Geri
Üst Alt