GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Bunlar istiyor ki 300-500 bine takım kurulsun. kendi yağımızda kavrulalım. başarı gelmese de olur. taraftar da stada gelsin, ürün alsın falan.
bunlar 2017 de bedenen ama kafa 60-70ler de kalmış.

Çıkan ve konuşanların hiç biri doğru bilgiye sahip değil. Finansal olsun olmasın. Biri çıkmış bonservis bedelleri şu kadar diye ezbere yorum yapıyor yanlış şekilde. Diğeri çıkıyor transferlerin hepsi 33-35 yaş arası diyor.

Amaç ne?

Bunlar istiyor ki 300-500 bine takım kurulsun. kendi yağımızda kavrulalım. başarı gelmese de olur. taraftar da stada gelsin, ürün alsın falan.

Ayrıca bunalr spor kulübü oalrak görmüyorlar. Mezunalr derneği, muhtarlar cemiyeti filan gibi görüyorlar.

Sosyal tesisler dursun çay içelim, takım kurulmasın biz divanda pilav yiyelim derdindeler.

Scout ekibinin transferi mi var diyor. Dünyadan bihaber olduğu, futbolu takip etmediği o kadar belli ki... Saçma sapan boş boş nutuk atıyor, kesin kendini bu konularda çok bilgili falan zannediyordur.

DHWrbxXXgAEFRc1.jpg

Bu kulübün üyeleri ne zaman aklı başında eleştiriler yapacak çok merak ediyorum görebilecek miyiz o günleri...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son konuşan gitsin anadolu takımının kongre üyesi olsun adama bak Galatasaray'ın sportif başarısı benim umrumda değil diyor

Son düzenleme:
Ayrıca bunalr spor kulübü oalrak görmüyorlar. Mezunalr derneği, muhtarlar cemiyeti filan gibi görüyorlar.

Sosyal tesisler dursun çay içelim, takım kurulmasın biz divanda pilav yiyelim derdindeler.

Az önce konuşan ve konuşması beğenilen dedenin Galatasaray'dan anladığı ve kastettiği yukarıda yazdıkların aslında millet farkında değil. Zaten alaylı-liseli problemi de bu zihniyet yüzünden çıkıyor.

Takımın hep borcu vardır her yönetim yeni gelene borç bırakıyor. Bu borçlar hiç kapanmayacak zaten. Bunu bile bile boş konuşuyorlar. Paranın hesabını soruyor sanki para kendi ceplerinden çıkıyor. Biz bunlar gibi takımdan bir menfaat elde etmiyoruz. Bunlar geldikleri yere Galatasaray sayesinde gelmiş insanlar. Asıl bizim paralarımız savruluyor savruluyorsa. Taraftar olmasa bunların hiçbiri kalmaz piyasada.

Ben kesinlikle Dursun Özbek yönetimini destekliyorum artık. Çünkü Adnan Polat yönetiminden beter olacağız bu konuşanlardan birisi gelirse. Küçülmeye gideceğiz belli ki futbolda. Seneye şampiyonluk gelse bile yeni yönetim gelirse bu yıl gelen adamların sadece 2 tanesi falan kalır. Gerisi satılıp Anadolu'dan ucuza futbolcu alınır. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın hep borcu vardır her yönetim yeni gelene borç bırakıyor. Bu borçlar hiç kapanmayacak zaten. Bunu bile bile boş konuşuyorlar. Paranın hesabını soruyor sanki para kendi ceplerinden çıkıyor. Biz bunlar gibi takımdan bir menfaat elde etmiyoruz. Bunlar geldikleri yere Galatasaray sayesinde gelmiş insanlar. Asıl bizim paralarımız savruluyor savruluyorsa. Taraftar olmasa bunların hiçbiri kalmaz piyasada.

bize önce cavandayı öven,sonra da sokan nazifoğlu hala konuşabiliyor ya.İnanılmaz gerçekten..

Menajerlerin panama da falan hesabı var diyor, vardır yoktur bilmem ama bir şey iddia ediyorsan kanıtlayacaksın, delillerle konuşacaksın öyle işkembeden sallamayacaksın. Ne boş adamlar yav.

Futbolun günümüzdeki değeri o kadar fazla ki, bahsedilen paralar komedi gerçekten. Şu kadroyu min. parayla kurdular. Bunlar takip etmiyor güncel piyasayı herhalde. Konusmaya gelince Galatasaray'dan büyük takım, tarih yok.

Bu kulübün sorunu ne yerli futbolcu ne yabancı futbolcu. Bu kulübün sorunu kendi çıkarlari için konuşan at kafaları kulüp sahipleri. Bu kulüp profseyonel iş yapan adamlara satılmazsa, bu hep böyle gider, borçlardan kurtulamayız.

Bakın herkes çıkmış kendini haklı çıkarmak için palavralar anlatıyor yanlış bilgi vererek.

Levent nazifoglu tarihin en başarısız yönetici idi, yetmiyor bir de kulübü karıştırıyor bu şerefsiz. Bu adının ihraç edilmesi gerek sadece zarar veriyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt