- 9 Ağustos 2011
- 60.459
- 33.803
- 3.408
Ben farklı ölüleri izlemeye geçiyorum. Bu kadar katlanabildim bu saçmalığa. Şimdi GOT izleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon dolar para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon dolar daha para gelmiş.Gerizekalı Ş.Liginden maksimum 30 milyon euro gelir elde ediliyor nasıl karşılayacaksın bu harcamayı diyor. Bilmiyor sanki TFF yayın ve başarı gelirlerini? Arkadaş bunlar ikiyüzlü.
Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon tl para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon tl daha para gelmiş.
Asamoah ve sol açık falan unutun bence.
Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon tl para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon tl daha para gelmiş.
Bu düşünce yapısındakilerin divan kurulundakilerden farkı yok bence.
Yazdıklarımı TL olarak yazmışım bir de 96 milyon tl hariç diğerleri yanlış olmuş dolar olacakBu sezon daha yüksek bu rakamlar. Kabaca bu sene minimum 40 milyon Euro TFF gelir + başarı gelirlerinden gelecek diyebiliriz stad gelirleri hariç olmak üzere.
Konuşanlardan mı bahsediyorsun?