GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

Ben farklı ölüleri izlemeye geçiyorum. Bu kadar katlanabildim bu saçmalığa. Şimdi GOT izleyelim.

Gerizekalı Ş.Liginden maksimum 30 milyon euro gelir elde ediliyor nasıl karşılayacaksın bu harcamayı diyor. Bilmiyor sanki TFF yayın ve başarı gelirlerini? Arkadaş bunlar ikiyüzlü.
Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon dolar para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon dolar daha para gelmiş.

Son düzenleme:
Bu olağanüstü kongre Dursun Özbek hakkındaki görüşümü değiştirmiştir.
Kendisini artık destekliyorum.
Bu kadar vampirin arasında transferlerde bu kadar isabet kaydetmesi ve takımı komple yenilemesi çok zor ve büyük bir iştir.Tebrik ediyorum

Sedat'a bak. Kendisinin de içinde bulunduğu son 5-6 yönetim takımı borca batırmış ama Özbek'e nerdeyse cebinden öde diyor. Dursun'a oy verdim diye de söylüyor.

Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon tl para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon tl daha para gelmiş.

Bu sezon daha yüksek bu rakamlar. Kabaca bu sene minimum 40 milyon Euro TFF gelir + başarı gelirlerinden gelecek diyebiliriz stad gelirleri hariç olmak üzere.

Geçen yıl beşiktaş 78 puanla şampiyon olduğu 96 milyon tl para almış . Tff ayrıca katılım payı olarak her süper lig kulübüne 25 milyon tl para veriyor. Dahasıda var sezon başı tff şampiyonluk yaşayan her kulübe şampiyonluk başı 875 bin dolar vermiş. Bize buradan 16 milyon tl daha para gelmiş.

Yeni yayın ihalesiyle üç büyüklerden birisi şampiyon olduğu taktirde 70 milyon dolar civarında geliri olacakmış.

http://www.ntv.com.tr/spor/sampiyonunyayin-geliri-70-milyon-dolar,MmHxm5MS4U2b_QB0Fqcfaw

bu kongreciler kulübün başarılı olmasını istemiyorlar net.

Anlasilan Dursun Galatsarayi batirdi Divan tam opecekken bir suru transferi yapip taraftari arkasina aldi.

Bu sezon daha yüksek bu rakamlar. Kabaca bu sene minimum 40 milyon Euro TFF gelir + başarı gelirlerinden gelecek diyebiliriz stad gelirleri hariç olmak üzere.
Yazdıklarımı TL olarak yazmışım bir de 96 milyon tl hariç diğerleri yanlış olmuş dolar olacak

Ulan dursun açıkla lan akşama asamoahı, göt gibi kalsın şu şerefsizler, yemeye doymadılar kulubu

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuşan iyi konuştu.Ketenci konuşmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Absjskkskdkdkdkfkks Dursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt