Ahmet Ağaoğlu: "8+3 kuralı en az bir sene daha devam etmeli"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ahmet Ağaoğlu: "Başkan adayı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldik. Çok önemli iki gündem var önümüzde. Yayın ihalesi, yabancı limiti. Bu iki konunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Bu konuları istişare ettik. 8+3 kuralı en az bir sene daha devam etmeli."

Ahmet Ağaoğlu: "Toplantıya katılan başkanlarımız, bir başka toplantıya katılacakları için aramızdan erken ayrıldı. Bir spekülasyon yapılmazsa sevinirim."

Not: Ali Koç ve Mecnun Otyakmaz toplantıdan erken ayrılmıştı.

"Ali Koç destek verecek mi?"

Mehmet Büyükekşi: "Ali Koç ile görüşmedim. Bilmiyorum, ona sorun. Biz imzalarımızı divana vereceğiz. Ne kadar büyük bir destek aldığımızı göreceksiniz."

Mehmet Büyükekşi: "Bütün kulüplerimiz içeride bana destek olacaklarını söylediler."

Mehmet Büyükekşi: "Herhangi bir başkanla bu konuda bir görüşmemiz yok ama prensip olarak baktığınızda, çok büyük bir destekle imzalarımızı vereceğiz ve orada da ne kadar büyük bir destek aldığımızı göreceksiniz."

Dursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi için imza verdik."

Spor Gecesi Digital

Sıkıldım bu ülkedeki saçmalıklardan da, parasıyla bizim patronu olduğumuz futbolu üç beş vasıfsızın yönetmesinden de. Cidden futboldan soğuttular.

Sıkıldım bu ülkedeki saçmalıklardan da, parasıyla bizim patronu olduğumuz futbolu üç beş vasıfsızın yönetmesinden de. Cidden futboldan soğuttular.
Bir kisi ulkenin her kurumunu yonetiyor bunu kabul etmek lazim fedarasyon baskanlari atanarak geliyor secilerek degil Ali kocta ssss sss gelip oy verecek

atanan kişiye karşı çıkacak kişi yok henüz ülkede hele ki spor camiasında

Geri
Üst Alt