Ahmet Ağaoğlu: "Abdülkadir Ömür'ü zamanında 23 milyon euroya satmadığım için pişmanım"

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Ahmet Ağaoğlu: "Abdülkadir Ömür için Manchester City'den gelen 23 milyon euroluk teklifi kabul etmediğim için pişmanım."

"Uğurcan Çakır'ı niye satmayayım? Ben o hatayı bir kez yaptım. Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 milyon verdiğinde satmadım, büyük hataydı. Biz geldiğimizde Uğurcan üçüncü kaleciydi. Bu kararı biz vereceğiz."

"Türkiye'den belli kişiler UEFA'ya baskı kurarak Finansal Fair Play'den Trabzonspor'un ceza almasını istedi."

1625055080307.webp

https://twitter.com/futbolarena/status/1410204674976845828/photo/1

Burada konusu vardi o zamanlar teklif geldiginde. Ulan biz burada bile demistik o paralari hayatta bir daha göremezsin diye.

Aptal hamsi simdi aglayip durun.

gazetlerde yada sitelerde haberler hep şöyle atıyorum taylan için atalanta 7 milyon bonservis vermeyi kabul etti galatasaray 9 istiyor hep böyle adamlar teklif veriyor kulüpler üstünü istiyor . abdulkadirin sana maliyeti sıfır alt yapıdan çıkmış ulan 10 da verseler vereceksin . yada bir oyuncu aldın 5 milyona aldığının üzerinde kaça satarsan kardır yerine yine o yifyatlara oyuncu bulucaksın bunun içinde scout sistemin kuvvetli olacak

Harbi zamaninda 23 milyonluk bir teklifi kabul etmediyse agir maldir

Oyuncu icin uzücü olsa da iyi olmus beter olsun bu ac gözlü zihniyet.hayatinda hangi oyuncuna 10m teklif gelmiste[bi yusuf vardi sanirim] 23m kabul etmiyorsun.Ayrica bu ligden kimseye ne yaparsa yapsin oyle 40 50m felan vermezler tok saticiyida bi yere kadar oynayabilirsin.Ama bunlari yaptigi acgoluluk anadolu takimlari gibi ayni kisaca daha cok ağlar

Ben 23 milyon Euro'luk teklifi kabul edip etmemesinde degilim. City gibi bir takima gondermeyerek adamin kariyerine inanilmaz bir balta vurmuslar.

Cidden cok buyuk ayip. Oyle 3-5 milyon Euro'ya kapatmaya da calismamislar. 23 milyon Euro Avrupa'da kendini kanitlamamis bir Turk oyuncusu icin cok buyuk bir rakam.

Geri
Üst Alt