Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
gebersede kurtulsa türk futbolu ve insanı şu adamdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadromuz kötü diye uzun zamandır söylüyorum zaten.
Ben de dahil ülkede ki herkes Selçuk xavi yakıştırması yaparken adam beğenmiyordu ve uzun vade de haklı çıktı bence.
Ki Selçuk en formda olduğu zamanlar da bile CL için örneğin çok sıradan bir oyuncuydu.
Biz gözümüz de büyüttük sadece.
Selçuk o dönem hiç formda değildi , bir önceki sezonun kredisini tüketiyordu. Milli takımda zaten oynamıyordu , Galatasaray'daki kötü oyunu da önce Hamit'e sonra Melo'nun formsuzluğuna en sonda Sneijder'e bağlandı. Hatta Drogba'nın frikikleri kullanmasına bile uzandı
2. yılda iyi değildi kendimizi kandırmaya gerek yok. Dökülmeye o sezonda başladı ama en azından iyi oynadığı bir kaç maç vardı yani geçen sezon gibi komple dökülmedi.bir real madrid, barcelona da oynamazdi belki ama bir arsenal, liverpool, atletico madrid'de oynardi bence...
avci 2011 yilinda göreve geldi... selcuk en verimli dönemini 2011-2012 sezonunda yasadi... keza ft'nin 2. yilinda da iyiydi...
ben belgelerle konusurum renkdas
Abdullah Avci - Trainerprofil - Transfermarkt
Selcuk Inan - Leistungsdaten - Transfermarkt
Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçlarına 2012 yılının yazında çıktı Abdullah Avcı. Doğru o yazda Selçuk'u oynatmıyordu ama hafif bir sakatlığı vardı. Benim dediğim ilk grup maçlarından itibaren geçerli.bir real madrid, barcelona da oynamazdi belki ama bir arsenal, liverpool, atletico madrid'de oynardi bence...
avci 2011 yilinda göreve geldi... selcuk en verimli dönemini 2011-2012 sezonunda yasadi... keza ft'nin 2. yilinda da iyiydi...
ben belgelerle konusurum renkdas
Abdullah Avci - Trainerprofil - Transfermarkt