Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ceza gelir gelmez - gelecegini düsünmüyorum - ama avukatlarin da dedigi gibi 27 mart'ta cikan yeni kurallar 2011 sezonunu (yani sikeli sezon) baglamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza felan gelmez. Ceza kararı çıksaydı o dönemler hemen verilirdi. Örnek fransa örnek italya örnek yunanistan. Hükümet nasıl yaptıysa bi şekilde anlaştı infantinoyla.
Fenerin maçı satama ihtimali her zaman var. İş o maçla bitmez. 2. oluruz büyük bir ihtimalle. Fener önce kendi konumunu korusunda sonra yancılarını korur.
Tapatalk
Ceza gelir gelmez - gelecegini düsünmüyorum - ama avukatlarin da dedigi gibi 27 mart'ta cikan yeni kurallar 2011 sezonunu (yani sikeli sezon) baglamaz.
BJK'in seneye Avrupa'ya katilabilecegini kim soyledi?![]()

BJK'in seneye Avrupa'ya katilabilecegini kim soyledi?![]()
Hala o kadar zaman geçti diyorsunuz. CAS ne zaman onadı daha kaç ay oldu onayalı ?
İtalyada falan itiraf vardı ayrıca bağımsız spor mahkemeleri var.
Yunanistanda da benzer durum olmuştu.
Neyse az kaldı 1-2 ay içinde her şey belli olur.
Ceza verildi UEFA tarafindan (3 yıllık men Avrupa'dan), fakat bizim federasyon durumu örtbas etmek istedi ve bunu başaramadı. Bir yere kadar UEFA'yı oyalayabilirler. 2 hafta daha sabredin.
Beyler yeri değil biliyorum ama zaman tüneli bir tek bende mi yok? O kadar alışmışım ki onunla forumu kullanmaya başlıkları bile bulamıyorum birisi alıntılayarak cevaplarsa sevinirim.
Ceza verildi UEFA tarafindan (3 yıllık men Avrupa'dan), fakat bizim federasyon durumu örtbas etmek istedi ve bunu başaramadı. Bir yere kadar UEFA'yı oyalayabilirler. 2 hafta daha sabredin.
Beyler yeri değil biliyorum ama zaman tüneli bir tek bende mi yok? O kadar alışmışım ki onunla forumu kullanmaya başlıkları bile bulamıyorum birisi alıntılayarak cevaplarsa sevinirim.
Eleştirmek olarak anlaşılmasın ama bazen hiç araştırmıyoruz. Yukarıda kocaman yeni mesajlar yazıyor yeni mesajlar modülünün geniş hali.