Ahmet Çakar: "F.Bahçe, Beşiktaş'a maçı satar"

Ceza gelir gelmez - gelecegini düsünmüyorum - ama avukatlarin da dedigi gibi 27 mart'ta cikan yeni kurallar 2011 sezonunu (yani sikeli sezon) baglamaz.

Ceza felan gelmez. Ceza kararı çıksaydı o dönemler hemen verilirdi. Örnek fransa örnek italya örnek yunanistan. Hükümet nasıl yaptıysa bi şekilde anlaştı infantinoyla.

Fenerin maçı satama ihtimali her zaman var. İş o maçla bitmez. 2. oluruz büyük bir ihtimalle. Fener önce kendi konumunu korusunda sonra yancılarını korur.

Tapatalk

Ceza verildi UEFA tarafindan (3 yıllık men Avrupa'dan), fakat bizim federasyon durumu örtbas etmek istedi ve bunu başaramadı. Bir yere kadar UEFA'yı oyalayabilirler. 2 hafta daha sabredin.

Ekli dosyalar

• sadw.webp
    sadw.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 195
Ayrıca uefanın aldığı son kararda zaman aşımı ortadan kalktı ki daha sonuçlanmamış bir davadan bahsediyoruz.

Kişilerin cezası açıklanmadı. Sİvas giresun mersin gibi takımlar hakkında karar verilmedi.

Yani Türkiye'deki şike davası daha kapanmadı. Sadece Bjk ve Fbnin avrupadan men kararı kesinleşti.

Onun nedeni ise avrupa kupalarına katılma hakkı oldukları için erken karar verdiler.

Hala dosya kapandı diyorlar.

[attachment=8691:wqdqw.png]

Hadi inşallah diyoruz :asd:

Ekli dosyalar

• aswda.webp
    aswda.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 137
  • wqdqw.webp
    wqdqw.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 198
Hala o kadar zaman geçti diyorsunuz. CAS ne zaman onadı daha kaç ay oldu onayalı ?

İtalyada falan itiraf vardı ayrıca bağımsız spor mahkemeleri var.

Yunanistanda da benzer durum olmuştu.

Neyse az kaldı 1-2 ay içinde her şey belli olur.

Yunanistanda sanırım Aek mıydı öyle bi takımdı UEFA düşürdü. Fransada da keza aynı şekilde.

Ceza verildi UEFA tarafindan (3 yıllık men Avrupa'dan), fakat bizim federasyon durumu örtbas etmek istedi ve bunu başaramadı. Bir yere kadar UEFA'yı oyalayabilirler. 2 hafta daha sabredin.

Evet aslında yerel cezayı kastetmiştim. Şike yaptığı mahkemece delillendirilip cezaya mahkum edilen yönetici ve klüpler varken federasyon ceza vermiyor. Bence bu işi hükümet bağladı. Üzerinden çok zaman geçti. Nerede o zaman UEFA nın şikeye sıfır toleransı. Bu iş bitti bence.

Tapatalk

Beyler yeri değil biliyorum ama zaman tüneli bir tek bende mi yok? O kadar alışmışım ki onunla forumu kullanmaya başlıkları bile bulamıyorum birisi alıntılayarak cevaplarsa sevinirim.

Fener zaten yenemez ki Beşiktaş'ı deplasmanda nasıl satacak?

Beyler yeri değil biliyorum ama zaman tüneli bir tek bende mi yok? O kadar alışmışım ki onunla forumu kullanmaya başlıkları bile bulamıyorum birisi alıntılayarak cevaplarsa sevinirim.

Bizde de yok abi ama olayı dramatize etme bakım varmış galiba geri gelecek yakın zamanda sanırım

Ceza gelir gelmez - gelecegini düsünmüyorum - ama avukatlarin da dedigi gibi 27 mart'ta cikan yeni kurallar 2011 sezonunu (yani sikeli sezon) baglamaz.

Şikede zamanaşımı kalktı, geçen sene Londra'da alınan taslak kararlarda bu var...

haa satar ligin bitimine 4 maç kalıyor o maçtan sonra nereye satıyor

Men durumları ceza değil tedbir aslında. UEFA diyor ki "ben kendi müsabakalarımı koruyacağım bu takım şüpheli"...Şüpheli durumu TFF'nin kararından dolayı. Şimdi dayandırdığı şeyler daha kesin oldu UEFA'nın, o yüzden asıl ceza gelecek. Zaten yerel federasyonlar ceza verene kadar UEFA takımları tedbiren almıyor müsabakalarına asıl ceza verilene kadar...

yapmadiklari sey degil serefsizlerin

bkz bjknin 100. yili

Eleştirmek olarak anlaşılmasın ama bazen hiç araştırmıyoruz. Yukarıda kocaman yeni mesajlar yazıyor yeni mesajlar modülünün geniş hali.

Eleştirmek olarak anlaşılmasın ama bazen hiç araştırmıyoruz. Yukarıda kocaman yeni mesajlar yazıyor yeni mesajlar modülünün geniş hali.

Eleştiredebilirsin sıkıntı yok, eleştirindede haklısın farkında bile değildim belirttiğin şeyin,öğrenmiş olduk teşekkür ederim

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon sonu kendilerine ve kardes takimlarina ikinci ligde basarilar dilerim..seneye bolca derbi ziyafeti cekerler bank asya severlere:)

Geri
Üst Alt