Ahmet Çakar: "F.Bahçe, Beşiktaş'a maçı satar"

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
''Fenerbahçe puan farkını o maça kadar korursa, Fenerbahçe Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gitmesin diye Beşiktaş'a bilerek yenilir.''

Bu arada bu gece bu programda bile fbnin -11 puan ceza alabileceği söylendi. Gerisini siz düşünün.

Gorus abu bunlar sadece bunu sen ben de tahmin ederiz yani. Benim bilmedigim seyleri soylesin o ekrandakiler

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bu gece bu programda bile fbnin -11 puan ceza alabileceği söylendi. Gerisini siz düşünün.

Hocam sene oluyor daha icraat goremedik yalan dolan hepsi gram inancim yok ceza konusunda.

Şu çapsızları konuşturoruz işte antaya rize karabük yensen fark 2 içerde de evire çevire yeneceksin febeyi alayını susturacaksın işte!

Kimse satmaz demiyorsa ve bunu bir de canlı yayında diyorlarsa Fener'in şerefi hakkında yorum yapmaya bile gerek yok.

Hocam sene oluyor daha icraat goremedik yalan dolan hepsi gram inancim yok ceza konusunda.

Bu adamlar da bu gece bunu söylediyse kesin kat be kat ağır ceza gelecek.

Öyle -11 puanla kurtulamazlar. Sürecin uzaması normal. Marttan sonra Uefa istediğini yapacak.

bjk'nin avrupaya gitcegi kesin bile değil biz chelsea koyalım cocugu gerisi zerre umrumda değil biz bileğimizin hakkıyla şampiyon ya da ikinci olabiliyorsak olalım olamıyorsak ön eleme oynar koya koya gideriz sıkıntı yok

2. oluruz o kadar da değil.Boş tartışmalar bunlar.

Öyle -11 puanla kurtulamazlar. Sürecin uzaması normal. Marttan sonra Uefa istediğini yapacak.

Ahmet Çakar aylardır bilgim var , UEFA'dan ceza gelecek diyor zaten gerçi bilgisi olmasa da bir kişinin futbolla uzaktan yakından ilgili olması bile bunların ceza alacaklarını söylemek için yeterlidir.

Hic sanmiyorum ya neyse

Sadece futbol deil ulkede adaletin a sinin olmadugini dusunuyorum her konuda bu yuzden hicbisey olmaz

Ceza felan gelmez. Ceza kararı çıksaydı o dönemler hemen verilirdi. Örnek fransa örnek italya örnek yunanistan. Hükümet nasıl yaptıysa bi şekilde anlaştı infantinoyla.

Fenerin maçı satama ihtimali her zaman var. İş o maçla bitmez. 2. oluruz büyük bir ihtimalle. Fener önce kendi konumunu korusunda sonra yancılarını korur.

Tapatalk

Hala o kadar zaman geçti diyorsunuz. CAS ne zaman onadı daha kaç ay oldu onayalı ?

İtalyada falan itiraf vardı ayrıca bağımsız spor mahkemeleri var.

Yunanistanda da benzer durum olmuştu.

Neyse az kaldı 1-2 ay içinde her şey belli olur.

Evet , sorgusuz sualsiz bir takımı öylece küme düşürmeyi çok sever UEFA zaten bayılır.

Geri
Üst Alt