Ahmet Çakar: "F.Bahçe, Beşiktaş'a maçı satar"

Olacak gibi.

Fener daha doğrusu mahkum A.YY bu rahatlıkta biz 3. olalım diye yapar.

Hocam biz böyle devam edersek -11 puan bile farkı kapatmaz kepaze oluruz diye korkuyorum.. Zaten bizim ruhsuz futbolcu topluluğuna bu büyük bir ödül olur..Cezayı seneye alsınlar küme düşsünler ..

Harbiden de ceza bu sene gelsin diyordum,vazgeçtim seneye gelsin.-15 verilse bile şampiyon olamayız.Rezil olmanın anlamı yok o yüzden.Bu sene şampiyon olamadık,seneye artık.

Ne Fenerbahçe ne Galatasaray şu 2. olmasın şu 3. olmasın muhabbeti yapmazlar

Gönül isterki Hem sizi hemde Beşiktaşı yenelim..

Biz şampiyon olalımda valla gerisi çok önemli değil..

fb de mac alıp satabılecek potansıyel oldugunu bılıyoruz.bencede satar.

FB mac alir, mac satar. Bu yeni birsey degil ki eeey Ahmet Cakar.

Fener'in başarılı bir sezon geçirmesi ile beraber forumdaki Fenerbahçeli sayısı bayağı arttı. :shame:

Mesele Galatasaray'sa fener kocasını bile satar.

Şu balık hafızalı fenerlilere tek sözüm kendi tarihlerini ve futboldanbasketbola itiraflarıyla birlikte nasıl geçmişte satış yaptıklarını bilmiyorlarsa öğrenmeleridir.

Tapatalk

Satmaya alışkinlar nasilsa şeref yoksunu haysiyetsiz sikeci pislik soblar.

100 yılın bankosudur bu maç. Zira yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. 1955'teki basketbol maçınının hikayesini biliyordur bır coğunuz.

GALATASARAY ise, Bursaspor'a iddiası kalmamış bir sezonda Samiyen'de çelme takıp Fener'in önünü açmıştı bitime haftalar kala. Son maç yine standart mallıklarını yapıp şampiyonluğu kaptırdılar.. O zaten bambaşka bir kuşbeyinlilik.

Diğer Türk kulüplerinden açık ara daha başarılı olduğu gerçeği bir yana, sırf yukarıdaki nedenden bile GALATASARAY tek büyüktür.

Dunyanin en pislik takimi ve taraftari biz kazanmayalim diye sakso bile cekerler..

neyse onemli olan maci vermeleri degil, sonucta bjk evinde oynuyor ve avantaj onlarda..

herseyi devletten beklemeyelim, bjk kaybetmesini beklemek yerine bizim ruhsuz oyuncular 4,5 puan alabilisin su 8macta! zaten 2siradaki takim yeteri kadar puan kaybi yasamadimi?

Geri
Üst Alt