ahmet çakar

İnsallah bizimkiler de R yapip takip etmeye bakmaya baslamaz yeniden

Bu beyaz futbol derin futbol denen naneleri yıl oldu göz bile atmıyorum. Gündeme göre şekil alıyorlar. 3 büyüklerin biriyle taşak geçelim 2'sinin taraftarı gülsün mutlu olsun diye saygısızca hareket ediyorlar sürekli.

Bu beyaz futbol derin futbol denen naneleri yıl oldu göz bile atmıyorum. Gündeme göre şekil alıyorlar. 3 büyüklerin biriyle taşak geçelim 2'sinin taraftarı gülsün mutlu olsun diye saygısızca hareket ediyorlar sürekli.

Onla kalsalardi bu kadar olay olmazdi. Resmen hakaret kufur edip durdular taraftara, hocaya camiaya

herif çoğumuzdan büyük cimbomlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırdır Ahmet yine mi vurulmak istiyorsun? Kaşınıyor herhalde..

ahmet çakar: "alper ulusoy eyyamın tarihini yazıyor. sırf soldado'ya kırmızı verdiği için kayserispor'un golünü iptal etti"

bizim içimizde de boş boş konuşanlara gelsin

ahmet çakar

Nadal-Medvedev maçından kalan vakitte bakıyorum da baya geçiriyo yalnız Nihat Özdemir-Ali Koç ikilisine.Birazdan da muhtemelen "Galatasaray'ı hiç bir zaman affetmeyeceğim" diyen Nihat Özdemir'in videosunu yayınlatacak.İyi gündem yaratıyo bu herif.Geçen hafta da Taylan muhabbetini bu alevlendirmişti.

Gunun anlam ve önemine binaen efsane derin futbol uzaylilar bölümü. Cayi hazirlayip oturun izleyin muazzam 😂😂

:unsure:

Çifte şans iki oran olayı gerçekten enteresan idi ama değişmiş oranlar 7'yi gören Galatasaray oranları şuan 5.50 iddaa'da. Büyük bir düşüş.

Geri
Üst Alt