ahmet çakar

Eski hakem Ahmet Çakar hakkında, eski futbolcu Rıdvan Dilmen'e hakaret ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, 'hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi talep edildi

1622876046211.png

Akhisarspor'un devre arasında Bayrampaşa'dan transfer ettiği gurbetçi futbolcu Alim Esgi, 110 bin Euro para alıp kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle hakem yorumcusu Ahmet Çakar'ı mahkemeye vermişti. Bugün Akhisar adliyesine gelen Çakar, adalet karşısına çıktı.

Süperhaber’in gazeteci Mustafa Çevik'in haberinden aktardığına göre, Ahmet Çakar ve Akhisarspor yöneticisi Bışar Özbey hakkında, Akhisarspor futbolcusu Alim Aykut Esgi ve babası Nehir Esgi'den para alıp tehdit ettikleri iddialarıyla ilgili Yeşil-Siyahlı kulübün kongre üyeleri tarafından suç duyurusunda bulunulmuştu. Savcılık tarafından işleme koyulan şikayet üzerine bugün Akhisar Adliyesi'ne gelen Çakar ile Özbey ifade verdi.

Ahmet Çakar'ın adliye çıkışı Özbey kardeşlere ait beyaz bir araçla Akhisarspor Tesisleri'ne gittiği görüldü. Genç futbolcu, Çakar'ın kendisini Karagümrük, Darıca Gençlerbirliği ve Akhisarspor'a transfer etmek için para talep ettiğini iddia ediyor. Alim Esgi, ara transfer döneminde Ege temsilcisine katılan 26 oyuncudan biriydi.

Geçen beyaz futbolda hangi yorumcu objektif diye anket yapmışlar rasim çıkmış

Israrla muharrem incenin rte için adam kazandı söylemini tekrarlayıp defalarca algı kasmaya çalıştı

Referandumdaki evet propagandasınıda unutmadık,ayrıca ftyi işin içine katıp mtdan kovulma aürecinide başlatan kişidir

Bunlarla hatırlanacaksın ahmet

Seni hiç sevmedim ahmet

Pis herif, olay yaratmak isteyip duruyor. Gündemde olup piyasasını arttıracak... Hiç izlemem.

ahmet çakar: “tff’deki bazı isimler fatih terim’i galatasaray’dan koparmak istiyor. bunu verilen cezadan ve sahadaki hakem kararlarından anlıyoruz. yönetim ise direniyor. ne kadar direnecekler göreceğiz.”

ahmet çakar: "eskiden fatih terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?"

ahmet çakar: “tff’deki bazı isimler fatih terim’i galatasaray’dan koparmak istiyor. bunu verilen cezadan ve sahadaki hakem kararlarından anlıyoruz. yönetim ise direniyor. ne kadar direnecekler göreceğiz.”

ahmet çakar: "eskiden fatih terim'in orkestrası vardı şimdi bakıyorum kimse kalmamış. nerede sana eşlik edecek kişiler, 43 maç takımını yalnız bıraktın yardımcı olacak adamların var mı?"
Biyatçılar hocayı göndermeye çalışıyo

Şu programda aklı başında bir insan var o da Abdülkerim durmaz. Ahmet cakal, rasim trollcu (aşırı derecede itici geliyor) sinan desen herseyi biliyor ayağı yapıyor. Artık bunların devri bitti maalesef.

Şu programda aklı başında bir insan var o da Abdülkerim durmaz. Ahmet cakal, rasim trollcu (aşırı derecede itici geliyor) sinan desen herseyi biliyor ayağı yapıyor. Artık bunların devri bitti maalesef.
Aklı başında bir Abdulkerim mi ? O programda aklı başında olan tek şey programda kullanılan masadır belki.

Kendisini hiç bir daha görmeyi istemediğim ışıtan doğru yapmış...

resmen o telefon konuşması kafasında meydanı boş buldular adamı 15 yaşında lise öğrencisi gibi didikledi... rol ve şov mantalitesinin %99 unu oluşturan bir program eyvallahta - ayarı kaçırıyorlar futbol hakkında konuşacak bir bok olmadığı için.

umarım kaybeder çakar efendi.

Geri
Üst Alt