Ahmet Çakar'a Suç Duyurusu

İnsanların ısrarla anlamadığı şey; bu adamın bu tür şeylerden prim yaptığı gerçeğidir. Bu adam davalarda 1 kaybediyorsa; gündemde kalması, dava açılması, sövülmesi ya da gerçekçi bulunması sayesinde 1000 kazanıyor. Ki açılan davayı da kazanacağımızı düşünmüyorum.

Kısaca tınlamamak gerek.

Aziz yıldırımla görüştüğü söyleniyor bu görüşmelerden sonra saldırıya geçti.

Her an Kapa bildirim gelebilir fb çakalı satın aldı diye

Ali Şen bu adamın konuk olduğu programa canlı bağlanıp:

''-Ahmeeet, delikanlı gibi atıp tutuyosun orda, benim kafamı bozma, kanal D ye 50.000 dolar parasını ben verip, Fb nin adına konuş diye ben oturttum seni. O günleri unutup, şimdi delikanlı mı oldun başımıza''

dedi yaw açık açık, ne diyon sen daha....:happy::cool-78:

İnsanların ısrarla anlamadığı şey; bu adamın bu tür şeylerden prim yaptığı gerçeğidir. Bu adam davalarda 1 kaybediyorsa; gündemde kalması, dava açılması, sövülmesi ya da gerçekçi bulunması sayesinde 1000 kazanıyor. Ki açılan davayı da kazanacağımızı düşünmüyorum.

Kısaca tınlamamak gerek.

Be daha evvelde defalarca söyledim. Her şeyi ve her popülariteyi, üzerine basıp bir mikron daha yükselmek amacıyla kullanmak niyetindedir bu ölü yiyici diye.

Hele birde kaybedenin acısını kaşıyıp sömürmeyi daha çok sever ..

Gereken yapışmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

BfjJXvtCEAMvbOb.jpg

Aziz yıldırımla görüştüğü söyleniyor bu görüşmelerden sonra saldırıya geçti.

Her an Kapa bildirim gelebilir fb çakalı satın aldı diye

Ali Şen bu adamın konuk olduğu programa canlı bağlanıp:

''-Ahmeeet, delikanlı gibi atıp tutuyosun orda, benim kafamı bozma, kanal D ye 50.000 dolar parasını ben verip, Fb nin adına konuş diye ben oturttum seni. O günleri unutup, şimdi delikanlı mı oldun başımıza''

dedi yaw açık açık, ne diyon sen daha....:happy::cool-78:

@Davut Deniz Detaylarda hata yapmışım...

O tarihlerde haber kaynakları bu kadar geniş ve güvenilir değildi. Birisi tv de izler, suyunun suyu kalırdı başkasına.. Özürlerimle...

Bak doğrusu burda işte..

ali-sen.jpg

ALİ ŞEN : AHMET ÇAKAR'I STAR'DA BEN İŞE SOKTUM. (21.10.2003)

Ahmat Çakar, “Senin kulüp başkanı olarak bütün çirkefliklerin içinde olman gerekir. Aziz Yıldırım, sizin döneminizden herkesin antipati duyduğu bir F.Bahçe devraldı ve bu manevi enkazı temizlemek için 3-4 yıl uğraştı.” deyince, Ali Şen, “Seni o koltuğa ben oturttum. Büşah Gencer ile konuşup seni 50 bin dolarla işe ben aldırdım.” cevabını verdi.

ALİ ŞEN : AHMET ÇAKAR'I STAR'DA BEN İŞE SOKTUM

Bu seref yoksunu haysiyetsiz adama derhal islem yapilmalidir oyle Olmali ki Galatasarayimizin G sini bile o pis agzina almayacak

Bunları bu şekilde konuşturmayacaksın işte. Öde şimdi paracıkları kulübe :D

BflqYvIIQAAptkz.jpg:large

Akşamki programdan... Adam yerine koyup dava açmaya değecek adamlar mı bilemedim..+18 hayvan içerir...

Kimse izlemesin, bunlar da çıkıp boş boş konuşur anca. Burada bile izleyenler var.

İzlememek en mantıklısı katılıyorum. Bunların reyting alma ve popülist olmak adına yapamayacakları bişey yok.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

geçen ki davayı 1 milyon tl lik açmıştık davayı kazandık fakat hakim yanılmıyorsam 25000 tl lik bir tazminatı uygun buldu yani denildiği gibi 1 milyon almadık adamdan.

Bu ulkede 3 yorumcu vardir;

Kaya Cilingiroglu

Bilgin Gokberk

Erman Toroglu

Gerisini al birine vur otekine.

Geri
Üst Alt