Ahmet Çakar'a Suç Duyurusu

Olması gereken oldu.

Taraftarlar da iş yok, bu yayını ortak olarak RTÜK'e şikayet etmek lazım.

Çok iyi olmuş.Rating kazanacağım diye.Ortaya atıyor bir şüphe çekiliyor.Çoğu da kurtlanıyor,bundan sonra.

Olması gereken oldu.

Taraftarlar da iş yok, bu yayını ortak olarak RTÜK'e şikayet etmek lazım.

Bizim taraftar bunları niye izlediğini halen anlamıyorum.

Ben bir ara baktım, 5 dakika sonra sildim o kanalı.

Boşuna bizim taraftarda iş yok demiyoruz zaten, diğer programlar yayından kalkı belki ama yinede trt, tgrt ve ahaber'de izlenebilecek seviyeli programlar var.

Ama bunları izleyip sinir olmak isteyenler var

Tazminattan alınan para ile maçlara gelen taraftarlara döner filan dağıtsınlar.Ahmet Çakar da sevaba girsin biraz.Hep günah hep günah olmuyor.

BfjWLKMIcAEH9k5.jpg

Formaya Ahmet Çakar'ın resmini basmak şart oldu.Sponsor nihayetinde.Resmi nereye basılsın istersiniz?

Adam hala yağ gibi üste çıkıyor. Twitterda saydırmaya devam ediyor. Aslında suç bunda değil, bunu konuşturanda. Hatta bu programı yaptıranda. Arkasındaki resmi iyi görmek lazım.

1. ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 3 sa.

Burdan acık davet.Hukukı vaya hukuk dısı Kım ne yapabılıyorsa elınden gelenı ardına koymasın.Cakaldan korkan ormana gırmezmıs

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 3 sa.

Bu okuduklarınız ve Beyaz TV de duyduklarınız daha fragman.Eger hukuku bır yıldırma polıtıkası olarak kullanırsanız karsılıgını bulursunuz

5 lıralık malı devlete 55 lıraya satmadım.Nufus tıcaretı yapmadım.Genel olarak soyluyorum bazı Hokkabazlar benı yıldıramaz.Zaten görceksnız

Ben devletı soymadım.Dayımın babamın nufusu ıle rant saglamadım.Menejerlerden hanut almadım Bu davalar benım gururumdur.

Bu sozum ona yıldırmak amaclı davaların basrol oyuncuları bazı Genc Gs lı yonetıcılerdır.Kım olduklarını bılıyorum.BEKLEYIN

@VeliAkyuz Azız Yıldırım ve FB ıle davalıgım .Merak etmeyın.Hakkımda acılmıs en az 6-7 dava var.Bu dava da artı 1 oldu

Avukatım Esennur Ezgı hanım ve ekıbı ıle hukuk mucadelesı devam edecek.Durmak yok nerede ınce ıse orada kopar

Ama bana vız gelır tırıs gıder

Once L.Arıbogan sonra B.Tulun sımdı de GS dava actı.Acı patlıcanı kıragı calmazmıs .Alıstık artık Boyle davalar bazılarını yıldırır

@koraydogan85 Hıc rahatsız degılım.Baskılar ve sureklı acılan davalar nedenı ıle sansur uygulamaya calısılıyor.Ama SUSMAK yok yola devam

Senin korkup korkmaman bizim için önemli değil, donuna kadar alalım bize yeter.

Geri
Üst Alt