Ahmet Çakar'a Suç Duyurusu

çakar'a birşey olmaz . ona o cümleleri söyleten güçler tazminatı üstlenir

1. ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 3 sa.

Burdan acık davet.Hukukı vaya hukuk dısı Kım ne yapabılıyorsa elınden gelenı ardına koymasın.Cakaldan korkan ormana gırmezmıs

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 3 sa.

Bu okuduklarınız ve Beyaz TV de duyduklarınız daha fragman.Eger hukuku bır yıldırma polıtıkası olarak kullanırsanız karsılıgını bulursunuz

5 lıralık malı devlete 55 lıraya satmadım.Nufus tıcaretı yapmadım.Genel olarak soyluyorum bazı Hokkabazlar benı yıldıramaz.Zaten görceksnız

Ben devletı soymadım.Dayımın babamın nufusu ıle rant saglamadım.Menejerlerden hanut almadım Bu davalar benım gururumdur.

Bu sozum ona yıldırmak amaclı davaların basrol oyuncuları bazı Genc Gs lı yonetıcılerdır.Kım olduklarını bılıyorum.BEKLEYIN

@VeliAkyuz Azız Yıldırım ve FB ıle davalıgım .Merak etmeyın.Hakkımda acılmıs en az 6-7 dava var.Bu dava da artı 1 oldu

Avukatım Esennur Ezgı hanım ve ekıbı ıle hukuk mucadelesı devam edecek.Durmak yok nerede ınce ıse orada kopar

Ama bana vız gelır tırıs gıder

Once L.Arıbogan sonra B.Tulun sımdı de GS dava actı.Acı patlıcanı kıragı calmazmıs .Alıstık artık Boyle davalar bazılarını yıldırır

@koraydogan85 Hıc rahatsız degılım.Baskılar ve sureklı acılan davalar nedenı ıle sansur uygulamaya calısılıyor.Ama SUSMAK yok yola devam

Aklı sıra Emir Sarıgül'e laf çakıyor... Göççek'in yeni seçim stratejisi...

Adam dün konuştu konuştu. Sonra "Ben birşey ima etmiyorum. Şike var demiyorum" diyerek aklı sıra olası davala durumlarından paçasını kurtarmaya çalıştı. Bakalım kurtarmış mı ?

Ahmet Çakar yerine Annesi ve Babası için suç duyurusu yapmalı bu bunun gibileri için... Asıl suçlu onlar... :redface:

Bursada geçirsin tazminatı da gör gününü dansöz Ahmet.İyi bir futbolcumuzun yıllık ücretini bu salak karşılayacak yine.

Ahmet'e sürekli çakıyoruz.

Beyaz tv verir tazminati..zaten serefsizlerin isine geliyor..bedava reyting+ reklam gelirleri..

:D

sikinti yoook açtık davayı isterse beyaz tv versin

beyaztv'ye de dava açtık. bu nedenle dava tv kanalına açıldığı için ödeyeceği miktar büyük olacaktır. reklamdan felan kaldıramazlar o kadar parayı. göreceğiz.

Bu adam bu kadar tazminatı nasıl ödüyor kanallar karşılıyorsa bu bir suç değil mi ?

Adam bize tazminat vermekten yakında köprü altı çalışmaya başlayacak :D

bu herifin sayesinde ontivero ile umut g nin bonservis parası cıkmıştı

ne adam ya :D

bu herifin sayesinde ontivero ile umut g nin bonservis parası cıkmıştı

ne adam ya :D

1milyon tl veya € almıştık yanılmıyosam

1 Allah kuruşu bile almadık , bu konu her açıldığında kendisi aynen şunu söyler . '' Davayı kaybettim. Ben bu parayı ödemek istiyorum. Galatasaray neden işlemleri başlatmıyor.'' Akşam yine artistlik yapa yapa aynen bunu söyleyecektir. Ahmet'te 1 milyon lira ne gezer öyle çat diye çıkarıp ödesin.

Amaç şimdiden eskişehiri baskı altına almak. 2 katı performansla sahaya cıkmasını saglamak. Bak yenilirsek bizim içinde sike yaptı derler aman cocuklar yenmek için oynayalım hesabıyla sahaya cıkmalarını saglamak

Ama nedense fenerin oynadıgı rakiplerde hiç böyle şeyler gündeme geliyor. Lan akıl var mantık varsa bursa bize niye yatsn zaten. Buna kim inanır

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LdW3Gv-uee8[/media]
Aynı şeyi Bursaspor unda yaparak, kendisi vermeyip sadece kaçınılmazın tadını çıkarmak zorunda kaldığını ispatlamalı...:D

EDİT . Açmışlar zaten..:ka19:

Aziz yıldırımla görüştüğü söyleniyor bu görüşmelerden sonra saldırıya geçti.

Her an Kapa bildirim gelebilir fb çakalı satın aldı diye

Geri
Üst Alt