Ahmet Çakar'a Suç Duyurusu

Evet 1 milyon kazanmıştık

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ahmet çakar'ın Galatasaray'a saldırmasının sebebi kendisinden geçen aldığımız tazminattır.

rasim de bir çok kez dile getirdi. bu tazminat senin tabiatını bozdu hoca hep Galatasaray hakkında olumsuz şeyler üretiyorsun dedi.

neyse gelsin paracıklar.

haberde yanluşlık vardır türkiyede yüklü tazminat cezası verilmiyor yok en fazla 50bin oluyor gennellikle.

Dun spamlamistim bizim hesabi Twitterdan duymuşlar sesimizi oh iyi oldu. RTURK'ede şikayet ettim.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece bizim degil kazim'in ve civelli'nin de dava acmasi gerekir. Kazim kazim ve civelli'ye resmen sike yaptıkları imasinda bulundu.

Aynı davayı Bursaspor da açmalı. Maç saçmakla itham ediyor ne de olsa.

Arkadaşlar şuraya Bursaspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi Bursalı gibi mesaj atarak Bursaspor'u da baskı altına alıp suç duyurusunda bulunmalarını sağlayalım.

Ben 3-4 kere mail attım benim gibi 20-30 kişi daha mesaj atarsa bu iş olur.

mesajım da şu isterseniz siz de aynısını kopyalayın ya da yeni bir şeyler uydurun.

Galatasaray'ımız için çok değil lütfen bakıp geçmeyin.

Ahmet Çakar isimli spor yorumcusunun klübümüz hakkında çirkin ifadelerine karşı Bursaspor'umuz sessiz kalmamalı. [media]https://www.youtube.com/watch?v=wCpur5_jxHM[/media] videoda görüldüğü gibi açık açık Bursaspor'umuzu çirkin bir biçimde karalayıp şike ile itham etmekte.

Galatasaray klübü üzerine düşeni yapmıştır. Açıklama - 03.02.2014 13:04 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bizim de gereğinin yapılmasını en başta vazifemiz olarak görüyor gereğinin yapılmasınız arz ediyorum.

Sadece Ahmet hoca değil, orada dava açılması gereken 1 adam daha var. Ama ona karşı kulüpten tık yok. Demek ki söylenildiği gibi bir ilişki var.

Haftaya da Es Es e fark atarsak bi dava daha acilir demekki..

boş işlerle uğraşıyoruz. Bırak konuşsun herif , kamuoyu oluşturmaya gerek yok.

her zaman para cezası ile kurtuluyor parasını falan istemiyorum şöyle 2-3 sene hapis yatsın bu ne yaaa devamlı para cezası olmazki artık hapis yatması lazım.

Dava ediyoruz da kazandığımız tazminatın peşine düşmüyoruz . Yani öyle gelsin paracıklar gibi bir durum yok .Kendisi kaç kere yayında da söyledi , icraya versinler Gs davayı kazandı , ben bu parayı ödemek istiyorum diyordu. Hala twitterda artistlik yapmasının sebebi bu yani.

Veysel meselesine de taktı. Diyor ki manidar zamanlama. Adam bir aydır kadro dışı.

her zaman para cezası ile kurtuluyor parasını falan istemiyorum şöyle 2-3 sene hapis yatsın bu ne yaaa devamlı para cezası olmazki artık hapis yatması lazım.

Yok hapis yatmasın o zaman çalışıp bize ceza ödeyemez. 6 ayda bir 1 milyon TL fena mı. Herif resmen sponsor oldu bize siz de hapis yatsın falan diyorsunuz :devil:

sivas full ofans çıkıp 5 yemişti daha 2 ay önce fenerden kadıköyde süper futbol harika takım oluyordu şikenin ş si yoktu

Geri
Üst Alt