Ahmet Çalık Galatasaray'da!

hadi bir beyinsizlik yapıp aldınız, euroyla maaş ödemek neyin nesi be kardeşim. adam türk. ver eline 1.5 trilyon yeterde artar bile. kanıtlasın kendini ondan sonra 3 mi veriyosun 5 mi veriyosun ne veriyorsan ver

Dedigin yapilsa iyi olur ama bu kez lehte olabilir cunku euro zirvedeyken yapiliyor bu sozlesme , ilerleyen senelerde euro dustugu takdirde , ki bu siskinlik gececektir zamanla , TL bazinda avantajli oluruz

4,5 sene icinde ne olur bilinmez ama bu da bir ihtimal

ikincisi , TL sozlesme teklif edersin de karsindaki atacak mi o imzayi ? demeyecek mi serdar , sabri , selcuk ile TL mi anlastiniz diye , haksiz mi ?

Yabancı sınırının kalkmasını en çok isteyen bizlerdik, seviniyorduk artık gereksiz yerlilerin eline bakmayacağız diye.

Allah belalarını versin tam tersi oldu hâlâ çöp oğlu çöplere fahiş fiyatlar ödüyoruz. Allahın mal herifleri sinirden elim ayağım titriyor yine.

Ulan insan hiç mi akıllanmaz. Bunların derdi şampiyonluk başarı falan değil bunum aksini iddia eden de en az bunlar kadar pisliktir gözümde. Hâlâ iyimser insanlqr görüyorum, bu adamlar resmen and içmiş kulübün ağzına etmek için.

Riva olayı bir türlü durdurulmalı yoksa çok ama çok daha kötü günler bizi bekliyor.

900 bin euro yazildi ama ben 1.2 milyon euro diye okuyorum bazi sitelerde

Ulan siz nasıl şerefsiz ve adi insanlarmışsınız.Göz göre göre yine 2.5 milyon euroyu Serdar,Donk ve Cavanda transferinde olduğu gibi çöpe attılar.Serdar ve bu yeteneksize verilen para ile Hugo veya Vida'yı alabilirdin.Tabi onları alsanız komisyon yiyemeyeceksiniz değil mi?Ulan Riva ve Florya'dan yiyeceğiniz paralar yetmeyecek mi?Hepinizin canı cehenneme.Bu saatten sonra taraftar olarak kulübe katkı anlamında hiçbir şey yapmayacağım.Bu hainler gidene kadar da hiçbir branşı takip etmeyeceğim.Renkdașlar sizlere söyleyeceğim tek bir şey var.Canınızı sıkmayın er ya da geç bu hainlerden kurtulacağız.Ancak kulübe verdikleri zararı en büyük Galatasaray düşmanı dahi veremezdi.Yazık çok yazık...

Ontivero ve Hajrovic için ortalığı birbirine katan Ultrasalaklar
Donk
Emrah Başsan
Josue
Sigdursun
Serdar
Eren
Ahmet Çalık
Cavanda
Hamit ve Sabri ile sozlesme yenileme
Transferlerinde 3 maymunu oynuyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C19l16vWIAA0h-j.jpg

Seneligi dogru ise ucuzmus 22 yasinda bir adama gore

Mitrovic e 4,5 milyon euro verdi bjk
Kjaer e fener 8 milyon euro verdi

Onyargiya gerek yok . Ucuz bir transfer bu yastaki bir oyuncu icin . Faydali olur insallah

Ben olsam almazdim ,sebebi de yurt icinden bonservisli oyuncu isine karsiyim , pek fayda getirmedi bugune dek

Aga kusura bakma da ne dediğini bilmiyosun sen de. hem ucuz diyosun, hem almam diyosun. Bu kafada üyelerle kulübün bu haline haline şaşmamak lazım.Senin toplamda 6.5milyon euroyu (30 milyon TL, eski parayla 30 trilyon TL) çöpe atma lüksün var mı yaw.

4.5 yıllığına alıyorsun sonra başarısız bir transfer çıkınca gönderene kadar iflahın kesiliyor. Parasını verip fesh ediyorsun sözleşmesini.

Bu yöneticilerin birer iş adamı olduklarına inanamıyorum.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon avro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Bende aynen bu yuzden Vida ve Hugo transferlerine inanmadim, medya'ya parayi basip bos haber yapiyorlar

Dun herkes cikti birden, vida cok maliyetli, hugo cok maliyetli diye haber yapmaya basladi, bugun Ahmet'i aldik, bence acik ve net yani.
Belli birşeydi böyle olacağı ben de diyordum kaç gündür sonunda bunlar gidip Ahmeti alacak diye.

Avcumun içi gibi tanıyorum bu şerefsizleri artık.

Allah belanizi versin. 4 tane yerli stoperin varken ve 2 kaliteli stopere ihtiyac duyuyorken tutup da Hakan Balta'dan daha iyi performans göstereceği meçhul olan sıradan bir yerli stopere 2,5 milyon Euro ödemek hırsızlık, arsızlık, aptallıktır.

Yılın transferini yaptık. Son yıllarda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Umarım yıllık 3mdan az vermemişizdir Ahmete.

Almayın dedik aldılar. Yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sol stoper ariyorlardi bide.Yarın da Ersan i alirlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adama ucuz demek şu mantık;

Kış gelmiş fenerin paltosu yok gidip palto alıyor 500 liraya, pahalı ama güzel, kaliteli, yıllarca giyeceği bir şey.
Kış gelmiş galatasaray'ın paltosu yok gidip 50 liraya tişört alıyor sonra fener 500 verdi yea ben 50 verdim ucuz oldu diye geziyor.

Hem donacak hem de gelecek kış gene ihtiyaç duyacak haberi yok. O zaman da palto yerine bu defa 50'şer den iki tane daha tişört alıp kar ettim yeaa diye gezecek tabii ki. çünkü akıl yok.

Arda atletico madridde mi , barcelonada mi daha yuksek senelik ucretle oynuyordur , incelenirse bulunabilir

su anki ucreti daha yuksek ise barcelona da mi komisyon belasinin pencesinde anlami cikar ?

Arkadaş onun parası var,geliri var riske giriyor bastırıyor alıyor.hem Arda barcelonada Galatasarayda aldığının 9 katını mı alıyor peki!! Sen şimdi şuan yönetimde komisyon işi dönmüyor mu diyosun?

Geri
Üst Alt