Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Aga kusura bakma da ne dediğini bilmiyosun sen de. hem ucuz diyosun, hem almam diyosun. Bu kafada üyelerle kulübün bu haline haline şaşmamak lazım.Senin toplamda 6.5milyon euroyu (30 milyon TL, eski parayla 30 trilyon TL) çöpe atma lüksün var mı yaw.

Ucuz, cunku 5 sene sozlesmeye ikna ettigin adama 2,5 milyon bonservis veriyorsan , seneligi 500 bin euro ya kiralamak manasina gelir bu .. Herhalde seneligi 500 bin liraya da 22 yasinda defans oyuncusu kiralaman pek mumkun degil

kimse elindeki bu yastaki adami yok pahasina sana vermez ..

senelik ucretine gelince , aciklanmasi ama 1 milyon euro seviyesinden asagida oynayan adam yok 3 buyuklerde , istediginiz kadar yirtinin bu paralarin altina oynamaz kimse , almazsan da semih , chedjou gibi yillanmis saraplarin laubaliliklerine katlanirsiniz

buna ragmen neden almam dedim , cunku gecmise bakilirsa ,bu tip anadolu kluplerinden yapilan transferlerde pek dikis tutmamistir

ama bu zari atmak zorundaydik cunku stoper yok , oyle vitora 8 , vidaya 10 verecek para da yok

Galatasaray'a transfer olarak milli formaya da böylelikle veda etmiş oldu.

salyalar saçarak küfür ediyorum şu an.

Seneligi dogru ise ucuzmus 22 yasinda bir adama gore

Mitrovic e 4,5 milyon euro verdi bjk
Kjaer e fener 8 milyon euro verdi

Onyargiya gerek yok . Ucuz bir transfer bu yastaki bir oyuncu icin . Faydali olur insallah

Ben olsam almazdim ,sebebi de yurt icinden bonservisli oyuncu isine karsiyim , pek fayda getirmedi bugune dek

Neresi ucuz ya. Kanayan yaramız stoper ama bile bile göre göre yetersiz herifim tekini alıyorlar.

Isterse 100 bin € ya gelsin bu adam bizim defansı ne türlü ileri taşıyacak? Bize şu an nokta atışı transfer lazımdı, Ahmet gibi ne idüğü belirsiz genç bir adam değil.

Semih den Balta dan Koray dan je farkı var bu adamın. Bize fark yaratan isimler gerekli.

Bu yüzden böyle adama harcanam her kuruş yazık günahtır.
Iyi yönden bakılacak hiç birşey yok.

Ayrıca başkasından bize ne ya?? Beşiktaş geleceğe yatırım yaptı elinde yeterince stoper var adamların zaten bizim gibi stoper stoper diye ağlamıyorlar. Fenerin de o kadar para ödediği adamın iyi kötü bir piyasası var Avrupa da.

Son düzenleme:
Hakan'a nasil ban verildiyse Sinan Bilgin denilen FB ajani, GS dusmani, Yonetim Yancisi, Taraftar'in parasina goz dikmis vampirlerin ban yemesi lazim.

Gercek GS taraftari, Kongre uyelerini kabul etmemesi gerekiyor.

Her şeye açıklığa kavuştu. Dünyada Türklerden başka stoperi olan millet kalmadı. Diğer milletler diye gösterilenler hükümetin büyük bir komplosu.

Ucuz, cunku 5 sene sozlesmeye ikna ettigin adama 2,5 milyon bonservis veriyorsan , seneligi 500 bin euro ya kiralamak manasina gelir bu .. Herhalde seneligi 500 bin liraya da 22 yasinda defans oyuncusu kiralaman pek mumkun degil

senelik ucretine gelince , aciklanmasi ama 1 milyon euro seviyesinden asagida oynayan adam yok 3 buyuklerde , istediginiz kadar yirtinin bu paralarin altina oynamaz kimse , almazsan da semih , chedjou gibi yillanmis saraplarin laubaliliklerine katlanirsiniz

buna ragmen neden almam dedim , cunku gecmise bakilirsa ,bu tip anadolu kluplerinden yapilan transferlerde pek dikis tutmamistir

ama bu zari atmak zorundaydik cunku stoper yok , oyle vitora 8 , vidaya 10 verecek para da yok

Vallaha bak boş konuşuyosun, gelmezse gelmesin sanki bana premier ligden stoper alıyosun ha.

Arkadaş onun parası var,geliri var riske giriyor bastırıyor alıyor.hem Arda barcelonada Galatasarayda aldığının 9 katını mı alıyor peki!! Sen şimdi şuan yönetimde komisyon işi dönmüyor mu diyosun?

Gormedigim bir seye var yok diyemem , belki vardir belki yoktur.

Ama konumuz o degildi , verdigin sirket orneginden yola cikarak , bizle alakasi olmayan iki klupten ornek verdim

atletico da mi oynamak sukselidir barcelona da mi , mesela bale , tottenham da mi real madridde mi daha cok kazaniyordur ?

peki bu orneklerde de real ve barcelona da komisyoncu klupler mi ? cunku mantigina gore real gibi bir sirket herhalde tottenham dan daha cok istenilesi bir yerdir , yari paraya da oynarsin , ama oyle olmuyor iste

Arkadaşlar sükunetimizi koruyalım.

Adama ucuz demek şu mantık;

Kış gelmiş fenerin paltosu yok gidip palto alıyor 500 liraya, pahalı ama güzel, kaliteli, yıllarca giyeceği bir şey.
Kış gelmiş galatasaray'ın paltosu yok gidip 50 liraya tişört alıyor sonra fener 500 verdi yea ben 50 verdim ucuz oldu diye geziyor.

Hem donacak hem de gelecek kış gene ihtiyaç duyacak haberi yok. O zaman da palto yerine bu defa 50'şer den iki tane daha tişört alıp kar ettim yeaa diye gezecek tabii ki. çünkü akıl yok.

ve bu durum adam tişörtü bedava mı versin tabii ki ucuz diyerek savunuluyor

hele ki son cümle tam felaket. yani paran olmadığı için palto alamıyoruz o zaman parayı saklamak yerine lazım olmayan şeylere saçmak süper fikir

Arkadaşlar hakaret etmeden kavga etmeyelim

Teşekkürler

Hain içeriden olunca kapıya kilit vuramıyorsun. Yiyin efendiler yiyin afiyet olsun.

Neresi ucuz ya. Kanayan yaramız stoper ama bile bile göre göre yetersiz herifim tekini alıyorlar.

Isterse 100 bin € ya gelsin bu adam bizim defansı ne türlü ileri taşıyacak? Bize şu an nokta atışı transfer lazımdı, Ahmet gibi ne idüğü belirsiz genç bir adam değil.

Semih den Balta dan Koray dan je farkı var bu adamın. Bize fark yaratan isimler gerekli.

Bu yüzden böyle adama harcanam her kuruş yazık günahtır.
Iyi yönden bakılacak hiç birşey yok.

Ayrıca başkasından bize ne ya?? Beşiktaş geleceğe yatırım yaptı elinde yeterince stoper var adamların zaten bizim gibi stoper stoper diye ağlamıyorlar. Fenerin de o kadar para ödediği adamın iyi kötü bir piyasası var Avrupa da.

Demek ki paramiz kjaer , vida ya da hugo ayarinda bir adama yetmedi cunku onlarla yapilacak sozlesmelerdeki senelik ucret ve verilecek bonservisi toplayinca ahmet in 3-4 katina denk gelir

ahmet gerekli miydi , evet , ama dogru isim mi , oynamadan bilemeyiz , ben lafa "ben de olsam almam" diyerek girdim , ama bu stoper ihtiyacimiz olmadigini gostermiyor

devre arasinda anca bu yapilirdi , yapildi ... donk gibi de olabilir , onda da ayni seyi yaptik ... ki donk ile ilgili yorumlar daha bile pozitifti

chedjou ve semihe katlanmaktansa ahmet kumari oynandi , bu donemde bu paraya anca bu yapilabilir

UEFA kulubumuze transfer yasagi getirmeden rahat yok.

Gormedigim bir seye var yok diyemem , belki vardir belki yoktur.

Ama konumuz o degildi , verdigin sirket orneginden yola cikarak , bizle alakasi olmayan iki klupten ornek verdim

atletico da mi oynamak sukselidir barcelona da mi , mesela bale , tottenham da mi real madridde mi daha cok kazaniyordur ?

peki bu orneklerde de real ve barcelona da komisyoncu klupler mi ? cunku mantigina gore real gibi bir sirket herhalde tottenham dan daha cok istenilesi bir yerdir , yari paraya da oynarsin , ama oyle olmuyor iste

Sinan Beycim senin tatilin gelmiş, maldivlere falan git bi dolaş gel. Tamam hadi fazla para verdin, verdin de 9, belki de 12 katımı verilir, arda bizdekinin 9-12 katını mı alıyor şu an sorumun cevabını da alıyım madem.

Sevinin yerli seviciler aha bundan sonra ne forma ne atkı ne süs eşyası ne de maça gitmek olsun gram katkı yok bu kulübe. Umrumda değil artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bıktırdınız ya şu adamlara şu paralar.İstifa edin derhal!!!

Geri
Üst Alt