Ahmet Çalık Galatasaray'da!

neymis, Vida pahaliymis kongre uyesi diyor,

Serdar 4.5
Donk 2.5
Ahmet 2.5

Al sana Vida parasi

Beyin yokki adamlarda, anca komisyon.

Kivirmaya calisan bazi arkadaslar olmus
Oglum adam cöp la cöp. Gidip sen 2.5 milyona ucuz diyon, 5 yilda 1yillik 500.000 euro yapar diyon, oglum sen gidip marketdeki cöpü almak icin 10 lira verirmisin yahu? adam iyi felan degil. genclerbirligiden izledigim kadar daha 1 macimizdan pisman olacagiz.

Bak ben dedim 5000 alana 6000 verilir. Yani fazla para marjını koydum o mesajdaki örnekte. İşte okuduğunu anlayamadığın için git tatil yap diyorum, ajitasyon falan değil. Neyse suç sen de değil senin gibileri kongre üyesi yapanlarda, işte sonra dursun gibiler de başkan oluyor. Suç aynı zamanda bende ki sana laf anlatmaya çalışıyorum, bir tane mantıklı mesajını okumamışken bu ana kadar. Beni ceza aldırtma hadi bye bye okuyanlar anlamıştır neyin ne olduğunu.

bilgin olmadan atip tuttugunu ispatlayim sana

tottenham dan 75 bin pound kazaniyormus bale , madride transferi oncesi bunu 150 bin e cikarmayi teklif etmisler klubunden

fakat madride gidince vergiler oncesi 600 bin , vergi sonrasi 375 bin pound a anlasmis

simdi o alinti yaptigim ilk mesajini bir dusun , yukaridaki rakamlari internetten check et , sonra da hala haksizliginin belgelenmesini kabul edemeyip bana saldir

75 bin 600 bin de manidar oldu , 9 kat mi alir diyordun ya , hesaplarsin

Ben umutluyum Ahmet Çalık'tan. Yetenekli, iyi bir yerli stoper. Burada önemli olan yanına gelecek partner. Bizim savunmadaki as adam iyi olmadıkça, yanında oynayan hep göze batacak.

Colugundan cocugunda cikar insallah Dursun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
neymis, Vida pahaliymis kongre uyesi diyor,

Serdar 4.5
Donk 2.5
Ahmet 2.5

Al sana Vida parasi

Beyin yokki adamlarda, anca komisyon.

Zaten o kongre üyesimidir ajanmıdır nedir ben anlamadım. Diğer üyeler de bunun gibiyse ölmüşüz hiç uğraşmayalım diyecektim ki dursun başkan olduğuna göre diğerleri de böyle. buralarda takılacağına bu övgülerini (kibarca diyorum) dursuna yapsa şimdi yönetici falan olurdu ki zaten o zaman da toprak atarlardı üstümüze.

Türkiye liginden aldığımız hangi oyuncu katkı sağladı son 5 yılda?
68254_3.jpg

Ontivero ve Hajrovic için ortalığı birbirine katan Ultrasalaklar
Donk
Grosskreutz
Emrah Başsan
Josue
Sigdursun
Serdar
Eren
Ahmet Çalık
Cavanda
Hamit ve Sabri ile sozlesme yenileme
Transferlerinde 3 maymunu oynuyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 tane adam var 5 yıl 30 transferden, bu mu başarı?

Genelde ilk sozlesmelerinde basarili gorunuyorlar ama yenileme ucret artisi gibi seylerden sonra batiriyorlar

burak da son donemde kotulesti ama eren diyorsun o da ayni burak kadar belki daha kotu

cozum kisa sozlesme , ama 4-5 milyon bonservis odedigin adamla da kisa sozlesme yaparsan seneligi cok pahaliya geliyor

Serdara 4.5 ahmete 2.5 verene kadar vidayı alıp getirseydiniz.oyunculara verilen paraları söylemiyorum bile 2 senelik parası çıkardı onlardan.allah topunuzu kahretsin

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Zamanında antuda bir başlık vardı vasat seviciler diye. Bizim taraftar farklıdır diyordum ki yine farklı ama bizde de vasat seviciler sürüsüyle mevcut. Yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt