Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Cok uzuldum… Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah.

Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benden sadece 7 ay büyük ya… nasil olur böyle bir sey

Ankara Gölbaşı'nda Gölbaşı Adliyesinde görev yapıyorum geçen hafta nöbet bendeydi, cuma günü devrettik, sabah haber geldi Ahmet Çalık dediler aklıma geldi bizim Ahmet mi diye, dedim isim soy isim benzerliğidir, kendisi ile lisede yatılı okuduğum dönem liseler arası turnuvada rakip olarak oynamıştım, o dönem Gençlerbirliği altyapısında oynadığı için biraz da yıldızı parlamak üzereydi o sebeple farklı gelmişti gözüme, o maçta forvet oynamış, kendisini çalımlayıp temiz bir şutla bir de gol atmıştım, hayat ...

Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm ya

Ahmet Çalık, şubat ayında evlenmeyi planlıyordu. Nikah işlemlerini başlatmak için Ankara'ya gitmek istemişti.

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzücü be... Sabırlar dilerim yakınlarına

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Hayır ya.. olamaz.. Daha son maçta sahadaydi. Gözümün önünde...

Insan bazilarina ölümü yakıştıramıyor ya..

Offf noluyor olm bu nasıl bir hafta başlangıcı... Harbi üzüldüm ya. Çok profesyonel bir futbolcuydu. Hiç bir olaya, pisliğe karıştığını görmedim sahada. Çıkar elinden gelene yapar, topunu oynardı.

Offf yapma be. Cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin :(

Çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..Rabbim ailesine sevenlerine sabırlar versin..

Ne zaman kaza geçirmiş ne ara olmuş bunlar yaw hala şoktayım.. Allah rahmet eylesin

Çok üzücü be... Haberi görür görmez buz kestim. Allah rahmet eylesin...

Geri
Üst Alt