Ahmet Çalık Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

Ahmet Bulut kıvranıyordu 1–2 senedir en sonunda soktu kazığı

700 bin Çalık alacak 500 bin Ahmet Bulut

Minimum dedim zaten,1.2 M Euro'nun TL karşılığı neyse ona yakın bir şey verirler o zaman.Öyle 1.2 milyon Euro yerine 1.2 milyon TL vereyim,maksimum 1.5-2 milyon TL vereyim gibi bir durum yok yani.

Valla yılda 500k TL alan adam en fazla 1-1.5m TL maaş ödenmesi gerektiğini düşünüyorum

Yılda 500k TL kazanan adama 1.2m avro yani aşağı yukarı 4m TL vermek saçmalık

Benim bu ücret sistemini aklım almıyor. Hiçbir zaman da anlayamayacam.
Bir değiştirilemez teamül olmuş. 3 kazanana 15 vermeden olmuyor.

Valla yılda 500k TL alan adam en fazla 1-1.5m TL maaş ödenmesi gerektiğini düşünüyorum

Yılda 500k TL kazanan adama 1.2m avro yani aşağı yukarı 4m TL vermek saçmalık

Haklısın olması gereken o ama diyorum ki önümüzde canlı canlı Bilal-Sabri örnekleri var.Bilal 800 bin TL alırken Akhisar'da,bize geldi 2.4 milyon TL aldı,Sabri 5 milyon TL aldı.TL ile sözleşme yapınca bu yönetimden makul bedeller vermesini beklemeyin yani.

feci komsiyon dönüyor bu transfer işlerinde, babayiğidin biri çıkıp bu işe bi dur demeli yoksa yazdığımızla kalıyoruz malesef, klüp kimsenin umrunda değil, hele kongre üyeleri onlara ne desem az, anca pilav yiyip oy atmasını biliyorlar.

Herhalde bizim 1 maaş sistemimiz var oyuncunun onceki kulubunde ne aldigi bizi baglamaz diyorlar da, bu herife genclerde kazandigi parayida versen yine gelecek ki,butce kisitlamasi yapmamiz gereken 1 donemde su yapilan sozlesmeler yavsaklik resmen.

Maaş: 1 milyon TL

Bonservis: 1,5 Milyon Euro + Bir oyuncu

bu transfere ayrılması gereken para olmalı

rezalet , umarım alınır alınmaz sakatlanır ve ıskartaya çıkar.

bundan sonra böyle komisyon transferlerine direk bedduayı basıp geçiyorum.

Reyiz sende sakatlansinda bize ekmek ciksin diyon ha,hipokrat ustadin kemiklerini sizlatacaksin!!!
yok ben bakmıyorum bunların filmlerine livde arkadaşım bakıyor o da pek meraklı değil bıkmıştır futbolcuların kaprisinden.

bu aralar bana hep istanbulspor'dan eski futbolcularımız geliyor , muhammed yeşilyurt geldi en son..kaybolup gitti hep bu çocuklar..

Yav yeminle bıraktıracaklar takım tutmayı. Bu nedir kardeşim 2 gram keyfimiz kalmadı ya.

Ulan gerzekler, ulan Galatasaray haini yoneticiler illa da alacaksanız kiralayın bari.

Bu transferde en ufak payı olan serefsizdir, haindir, pijdir.

Serdar Aziz-Ahmet Calik ikilisi oynar gelecek sezon cl de veya UEFA da :D

2,5 milyon verme, 4 ver git Avrupa' dan adam gibi stoper al ya! Çıldırmamak elde değil!

Yuh be kardesim.

500.000 TL den 700.000 € ya cikiyor öyle mi? Oha be oha bu nasil bir soygundur.

Geri
Üst Alt