Ahmet Çalık Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

Bizim takımda eray gibi ne iş yaptığı belirsiz bir kişi 900 bin tl alıyor seneye 1 milyon tl olacak.Ahmet çalık 1 milyon tl yeter diyenler var adam bunu bilmiyormu sanıyorsunuz? Floryada yarım sezon yatan gündoğan,adili,karacan muhteşem üçlü ne alıyor bir bakın isterseniz ? Çalık için en az 2,5 m€ bonservis ve 500 bin € yıllık ücret olur daha aşağısı hayal olur.

Carole ne kadar alıyor. Gelirken selçuk bu kadar alıyor ben de bu kadar isterim dememiştir herhalde. Çünkü 700 bin alıyor. Dünyada bir tek Türkler mi kaldı da haberimiz yok.

Carole ne kadar alıyor. Gelirken selçuk bu kadar alıyor ben de bu kadar isterim dememiştir herhalde. Çünkü 700 bin alıyor. Dünyada bir tek Türkler mi kaldı da haberimiz yok.

carole 700 bin € alıyor sen 100 bin € filan alıyor sanıyorsun heralde.Ayrıca biz ahmet çalık alınsın demiyoruz ama senin başkanın cavcavın kapısında yatarsa nazif efendi çalık ile ilgileniyoruz derse cavcavda 4 m€ çeker çalıkta 1,2 m€ ister.

Arkadaş bu adam gençlerde 500bin TL ye oynuyor, hadi sen ver 700-800bin TL hadi ver 1000bin TL, sanki kabul etmicekmi. 700bin euro nedir yahu 4-5 katı verilirmi yaw bu nasıl bi soygundur göz göre göre.

renkdas eminim ki, o 700bin euronun hepsi ahmet'e akmayacak. aralarda komisiyoncular var. ahmet ancak 1-1.2 mio lira falan görür o paranin

Oncelikle bu transfere bedava dahi olsa karsiyim , onu soyleyim de topa tutmayin

fakat oyle 500 bin tl yi filan duyunca ucak bileti bile almaz gorusmeye gelmek icin . Masaya oturdugunda bizim yoneticimize "sen sabriye , selcuka , semihe veya chedjouya ne oduyorsun ondan bahset once" demezse adam degilim

selcuk 10 milyon TL kazanacak bu performansla , sabri 5 milyon alacak , sen 22 yasindaki adama 500 bine evet dedirteceksin ?

Bazen hayal dunyasinda yasadiginizi dusunuyorum .. Yasin icin de ayni , adam zam istiyor , tamam gonder veya yenileme sozlesmeyi okeyim ama o da sorar selcuk benim 3 katim is mi yapiyor diye

siz oyuncularin oo GS de oynuyorum bedava da olsa olur dedigini filan mi saniyorsunuz , hepsi kendini bir digeriyle kiyasliyor .. Hem icerdekiler hem de yeni gelenler

Mesajına kısmen katılıyorum. Yani futbolcu ve menajeri tabii ki mevcut yüksek maaşlı adamları örnek gösterip para koparmak isteyecek. Ama şimdi kabul etmek gerekirse Selçuk'un, Sabri'nin Semih'in alması gereken gerçek maaşlar max 2 milyon TL seviyesinde olmalı. Lanet yabancı sınırının yerlileri şişirmesi nedeniyle geçmişte böyle hatalar yaptık. Ama yapılan yanlışları yeni yanlışlar yaparak düzeltemeyiz. Ha diyelim oyuncu banane kardeşim ben de istiyorum ye diretti. O zaman da Gençler'de oynamaya devam et o zaman sen kimsin ki çok da umrumuzda cevabını verirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi kazık

Yerli diye beğenmiyorsunuzcu tayfa övmeye başladı mı

Dün Aydın Toscalı'dan öğrendim. Biz 3M € veriyoruz, onlar 3,5 istiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt