- 17 Ağustos 2009
- 42.439
- 31.044
- 3.448
Yaşını bu kadar belli etme yorumlarınla.bilal erdoğanı konuşmak da mı terbiyesizlik lan o zaman?
kime dayılanıyonuz edep öğretiyonuz
hayırdır ya
ne kaçırdık aga?
KENDINIZE GELIN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşını bu kadar belli etme yorumlarınla.bilal erdoğanı konuşmak da mı terbiyesizlik lan o zaman?
kime dayılanıyonuz edep öğretiyonuz
hayırdır ya
ne kaçırdık aga?
KENDINIZE GELIN
yaşım zaten belliYaşını bu kadar belli etme yorumlarınla.
Postbike'a bakmak zorunda kalmayayım yazdığın yapıcı yorumları takip edeyim olur mu?yaşım zaten belli
yorumlarıma bakmana gerek yok
postbite bak
Doğukan çok sert çıktı bu tavırlar bana bir kesimi hatirlatiyor işte zamanla öğreneceğiz
Tehlikeli ama arkanda iz birakiyorsun
gel sen yönet istiyorsan hesabımıPostbike'a bakmak zorunda kalmayayım yazdığın yapıcı yorumları takip edeyim olur mu?
hiçbir zaman hiçbirşey öğrenemeyeceksin kuşum aydın.
arkada iz bırakacak bişey yok. senin algıların benim hamzayı desteklediğimi sanıyor ama yanılıyorsun. algılarında sorun var sanırım.
Heh işte tamda bundan bahsediyordum
Burada millete edep öğretmeden önce edep öğren sonra tartışırız
yav he he. senin zihniyetine sahip olacağıma edepsiz olurum daha iyi. Şükürler olsun.
Buse Hamzaoğlu konusunu bekliyoruz berat
evet açarızaçarlar yakında merak etme. Floryada gözükürse konu hemen açılır.
Şampiyonluk kutlaması dışında görmedimaçarlar yakında merak etme. Floryada gözükürse konu hemen açılır.
O zaman millete ders vermeye kalkma dalga geçmeyin diyorsan en başta kendin yapıyorsun
Algıda problem var sanırım
ben seninle dalga geçmiyorum. bana edepsiz diyorsun ben de edepsiz olmayı tercih ediyorum. Hala algılayamıyorsun demek istediğimi.
evet açarız
asıl görevini yapacakken boş beleş işlerle uğraşırsa daha SERT BAŞLIKLARLA gelir açarım
BENİ KİMSE DURDURAMAZ![]()
https://www.facebook.com/ahmetefe.hamzaoglu?fref=ts
Gerçek mi la bu profil? "Galatasaray'da Teknik Direktör oğlu" hahahahaha Hamzadan da fazla bişey beklememek lazım o zaman![]()