Ahmet Efe Hamzaoğlu

Ya gidin Allah Aşkın'a eleştirecek yer bulamadıkları çıldırıyorsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya gidin Allah Aşkın'a eleştirecek yer bulamadıkları çıldırıyorsunuz
Eleştirilecek yer çok da geyikle eleştiriyi ayırt edemeyecek kadar savunmaya geçme çaban trajik.

Mesajının sonundaki ifade de forum kurallarına aykırıydı, editledim. Tekrarı olmasın lütfen. Ceza kuralları imzamda var.

[VINE]ev0AblM9tEw[/VINE]

CJy7e-0UwAA0BXK.jpg

Amkspor@Amkspor 9 Tem
Hamzaoğlu, "Kimler kiralık gidecek?" şeklindeki soru üzerine, kapta bulunan oğlu Ahmet Efe'yi kiralayacaklarını söyleyerek espri yaptı.

https://twitter.com/ahmetefehamza

ii 18-19 falan degil, bilal abisiyle birlikte takımın degismez 11 oyuncularından biri olurdu. tez zamanda futbolu bırakması dileğiyle.

gitsin baba parası yesin.

bu cocugun yerinde olacam
harbi baba parasiyla babamin vizyonsuzlugu ve koylulugu ile twitterda dalga gecer istifa hashtaglarına katılırdım :cigara: :cigara:

Beyler çocuğu gördükten sonra ben Hamza Hamzaoğlu'na acıdım bence bir şans daha verelim...:D

Foruma yakışmayan bir başlık, bu kadar aşağılık mesajlara forum yönetimi nasıl imtiyaz gösteriyor anlamak mümkün değil. İnsanların ailesi ve çoluğu çocuğu ile dalga geçmek nasıl bir şerefsizliktir. Biran önce konu kilitlenmeli, şimdi gidin H.Hamzaoğlu'nun başlığında nefretinizi kusun.

Son düzenleme:
Beratla facebooktan ekleşip kanki olmuş. FM de birbirlerine wonderkid öneriyorlarmış.

Bu cengaver kardeşimizin aynı operasyonu Hamza'ya da yapması isabetli bir hamle olacaktır.

5zkrz8r3.png

Geri
Üst Alt