Ahmet Efe Hamzaoğlu

Napsin Millet, Babasi insani deli etti, aklimin bir ucunda bunu okulda döverlerse, hakkli duruma düserler bile geciyor

Sikintiyi anlamadim, daha dogrusu dertler bitti, Efe Hamzaoglu mu kaldi ? Futbolcularda, teknik adamlarda zaman zaman ogullarini alip getirirler idmanlara. Muhtemelen Mourinho´yu örnek almistir o konuda...

Kesin ulan isteyen istediğini der

Zoruna gidiyorsa girmezsin konuya

Aile şirketimi burası ? Çocuğunu getirirse millette laf yapar nokta.

Orda olmasının yanlış olması kadar burda insanların ailelerinin konuşulması da yanlış. Bu konu yerine daha düzgün bir konuda fikir alışverişi yapmak varken hamzanın oğlunu mu konuşalım? Sence de vakit kaybı değil mi?

Takılsın işte çocuk ne zararı var keşke babası hocamız olmasa o ayrı konu.

Orda olmasının yanlış olması kadar burda insanların ailelerinin konuşulması da yanlış. Bu konu yerine daha düzgün bir konuda fikir alışverişi yapmak varken hamzanın oğlunu mu konuşalım? Sence de vakit kaybı değil mi?

Burada ne konuşmuş insanlar ? Anasını bacısınamı küfür etmiş ?

He çok fikir alışverişi yapmak istiyorsan DENGE nöbetine gidebilirsin.Orda bu savunduğun kısımın yanlışlığınıda görebilirsin

Senin fikirlerini savunmuyorum diye boş konuşmuş olmuyor insanlar bu arada aklında bulunsun

bilal erdoğanı konuşmak da mı terbiyesizlik lan o zaman?
kime dayılanıyonuz edep öğretiyonuz
hayırdır ya
ne kaçırdık aga?
KENDINIZE GELIN

Burada ne konuşmuş insanlar ? Anasını bacısınamı küfür etmiş ?

He çok fikir alışverişi yapmak istiyorsan DENGE nöbetine gidebilirsin.Orda bu savunduğun kısımın yanlışlığınıda görebilirsin

Senin fikirlerini savunmuyorum diye boş konuşmuş olmuyor insanlar bu arada aklında bulunsun

Ben neyi savunuyorum sence? Bana söyler misin? Sen neyi savunuyorsun bilmiyorum bile. Kimseyle kişisel meselem yok benim. Aklında bulunsun.

konu ne beyler anlamadim? bu cocuk kulüpte görevemi gelmis yani? yoksa sadece öylesinemi katilmis aralarina simdilik? eger birinci siksa istedigimi söyleme hakki bulurum kendimde, burasi köy takimimi, yarinda enistesinin ogluna bi is bulur kulüpte ohh mis :D

benim babam olsa ben de giderdim bence sorun yok
asıl soruna dönelim hamza hocanın futbolcu tercihleri

Dangoz musunuz olm çocukla dalga geçen şeyler yazıyorsunuz? Yok facebookta şunu paylaşmış, şunu yapmış hahahaha filan. Sanki Hamzaya laf sokuyorlar yav

Doğukan çok sert çıktı bu tavırlar bana bir kesimi hatirlatiyor işte zamanla öğreneceğiz

Tehlikeli ama arkanda iz birakiyorsun

Geri
Üst Alt